Φιλίνη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – Ο επώνυμος που της χρέωναν για σύντροφο
Showbiz

Φιλίνη: Η απίστευτη αποκάλυψη για την προσωπική της ζωή – Ο επώνυμος που της χρέωναν για σύντροφο

Στην εκπομπή Ποιος είναι πρωινιάτικα, μίλησε το πρωί της Πέμπτης (29-12) η Ελένη Φιλίνη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιον επώνυμο της είχαν χρεώσει για… σύντροφο!

Παράλληλα η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε και για τις τρικλοποδιές που της έβαζαν στην καριέρα της.

«Πάντα άντρες με καλούσαν στο θέατρο για δουλειά, γυναίκες μου έβαλαν τρικλοποδιές στις παραστάσεις. Πήγα κάποτε στο γιατρό γιατί νόμιζα ότι δεν ακούω. Μια γυναίκα είχε δώσει εντολή να μου χαμηλώνουν τη μουσική όταν έβγαινα. Δεν έχω σνομπάρει ποτέ δουλειά μου γιατί η δουλειά είναι η ψυχή μου. Όποιος δεν ανήκει σε κλίκα, πληρώνει», είπε η Ελένη Φιλίνη και συνέχισε:

«Χαίρομαι όμως γιατί εγώ υπάρχω ακόμα επειδή με αγαπά ο κόσμος. Έχουν γονατίσει μπροστά μου θαυμαστές, έχουν κάτσει προσοχή, γυναίκα έσκυψε και μου φίλησε το χέρι. Οι σχέσεις που μου χρέωναν τα περιοδικά με έκαναν να γελάω. Τον Νίκο Γκάλη ούτε που τον ήξερα τον άνθρωπο. Την προσωπική μου ζωή δεν την δημοσιοποίησα ποτέ, τις αληθινές μου σχέσεις τις ήξεραν οι φίλοι μου».

«Δεν έχω δεχθεί απόρριψη ως γυναίκα γιατί δεν διεκδικούσα κάποιον που αδιαφορούσε ή άνηκε αλλού. Έτυχε γυναίκα να διεκδικεί σύντροφό μου για να αποδείξει ότι είναι καλύτερή μου».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved