Τάσος Κωστής: «Ίσως ο Μπουρδούμης και ο Φιλιππίδης τα είχαν βρει με έναν τρόπο»
Showbiz

Τάσος Κωστής: «Ίσως ο Μπουρδούμης και ο Φιλιππίδης τα είχαν βρει με έναν τρόπο»

Super Κατερίνα: Για όλους και για όλα μίλησε ο Τάσος Κωστής σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μεταξύ άλλων, ο αγαπημένος ηθοποιός αναφέρθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και τον Πέτρο Φιλιππίδη στη σειρά Χαιρέτα μου τον Πλάτανο.

«Αυτά ήταν προσωπικά τους, δεν ξέρω πως έγινε. Είχαν μιλήσει, ίσως τα είχαν βρει με έναν τρόπο συνεννόησης. Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης έκανε τον παππά και ο… παππάς έπαιζε, δεν έπαιζε ο Μπουρδούμης.

Στο κάτω κάτω μια δουλειά είναι. Δεν μπορείς να πεις "εγώ δεν δουλεύω" γιατί πρέπει να ζήσεις κιόλας. Δεν πάμε στη δουλειά για να χαριεντιστούμε. Πάμε και παίζουμε άλλους χαρακτήρες, την ώρα της δουλειάς είμαστε ένας άλλος κόσμος. Δεν βάζουμε το προσωπικό μας μπροστά γιατί, αν το βάλουμε, δεν μπορούμε να δουλέψουμε», είπε αρχικά ο Τάσος Κωστής και συνέχισε:

«Δεν ξέρω τι έγινε και πως έγινε με την γυναίκα του, τώρα αυτά είναι επιλογές του καθενός τι πρέπει και τι μπορεί να κάνει στη ζωή του. Ο κόσμος θα ενδιαφερθεί και θα του είναι χρήσιμο αν μάθει πως ο Μπουρδούμης είχε υπογράψει πριν από τον Φιλιππίδη στο Χαιρέτα μου τον Πλάτανο;».

«Δεν ξέρουμε τι έχει συμβεί στον Πέτρο Φιλιππίδη και δουλευόμαστε λιγάκι μεταξύ μας όλοι. Μια μικρή κοινωνία είμαστε, όλοι γνωριζόμαστε μεταξύ μας οπότε μην δουλευόμαστε και ας μιλάμε λιγότερο. Γιατί όσο μιλάμε τόσο εκτιθέμεθα. Καλά είναι να κρατάμε και ένα μικρό καλαθάκι και να μην μιλάμε πολύ», κατέληξε σχετικά με το θέμα.

Δείτε το βίντεο:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved