Κλέλια Ρένεση: Η σπάνια και γεμάτη συγκίνηση ανάρτηση για τον μπαμπά της: «Όταν γεννούσα…»
Showbiz

Κλέλια Ρένεση: Η σπάνια και γεμάτη συγκίνηση ανάρτηση για τον μπαμπά της: «Όταν γεννούσα…»

Σε μια σπάνια και άκρως συγκινητική εξομολόγηση για τον μπαμπά της προχώρησε η Κλέλια Ρένεση.

Η ηθοποιός δεν μιλά συχνά για την προσωπική της ζωή ούτε όμως για τη οικογένειά της.

Όλα αυτά τα χρόνια της πορείας της στο χώρο έχει καταφέρει να διατηρήσει τις προσωπικές της στιγμές μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Αυτή τη φορά με αφορμή το γεγονός ότι ο μπαμπάς της βγαίνει στη σύνταξη, έκανε ένα ποστ γεμάτο… αλήθειες!

«Τέλειωσε η βάρδια κ φεύγετε.»
Κ ένιαι απίστευτο. Μετά απο πόσα χρόνια σπουδές, αγροτικό, ειδικότητες, αναμονές για διορισμούς , γιατρός του εσυ, επιμελητής β, α, υποδιευθυντής, διευθυντής κλινικής , άπειρα χρόνια στα νοσοκομεία στα χειρουργεία κ στα ιατρεία, ο πατέρας μου, βγαίνει σήμερα στη συντάξει. Καλός πολίτις λένε. Κ γω σκέφτομαι.
Δεν κοιμήθηκε ούτε ενώ βράδυ 30 χρονιά τώρα πάνω απο 3 ώρες σερι χωρίς να του διακόψει τον ύπνο κάποια περιστατικό. Δεν μπόρεσε ποτε να κλείσει κινητό ή να πιει κάπου που δεν ειχε σήμα. Δεν μπόρεσε ποτέ να πιει μια σταλα αλκοόλ για να ένιαι πάντα ετοιμοπόλεμος. Δεν ταξίδεψε. Δεν μπόρεσε να ρθει να δει το παίδι του, ούτε το εγγονή του. Οταν γεννούσα την Κοραλια κατάφερε να βρει μίση μέρα κ μολις βγήκα απ το χειρουργείο έπρεπε να φυγει. Ξεγέννησε εκατοντάδες παιδιά. Ασταμάτητα έτρεχε για καθε περιστατικο. Έζησε ολο τον εξευτελισμό του ΕΣΥ απο την εκάστοτε κυβέρνηση. Την έλλειψη προσωπικού, έλλειψη φαρμάκων , γαζών, αποστειρωτων. Εζησε τον εξευτελισμό που επιτρέπει ο νόμος, στον ανειδίκευτο τουριστικό γιατρέ σε Νησώ να ημπόρει να βγάζει 4πλασια απ τον διευθυντή του ΕΣΥ που εχει να κοιμηθεί 2 μηνες για να εξυπηρετήσει την τουριστική τορπίλη.
Καλός πολιτης δεν θα ναι απο δω κ περα. Καλός πολίτης ηταν πάντα. Κ μακαρι όλοι οι άνθρωποι να αντιμετώπιζαν την δουλεία τους με τόση ευλάβεια κ συνέπεια.
Μπαμπά, σήμερα που θα αδειάσεις το γραφείο σου κ θα παραδώσεις τα κλειδιά, είσαι χορτάτος στην καρδιά κ δούλεψες μια ζωή με πάθος. Όπως ταιριάζει στην φτιαξια σου. Κ πως αλλιώς θα έβγαινε η βάρδια, χωράς Φώτιε στα μάτια;!
Φτου ξελευθερια κ αέρα στα πανιά σου!!», έγραψε

Δες τη φωτό στη gallery

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved