Δίκη Φιλιππίδη: «Έχει υποστεί μεγάλη βλάβη στην υγεία του» - Ξεκινά η απολογία του
Showbiz

Δίκη Φιλιππίδη: «Έχει υποστεί μεγάλη βλάβη στην υγεία του» - Ξεκινά η απολογία του

Ξεκινά η απολογία του Πέτρου Φιλιππίδη!

Μετά από σχεδόν δέκα μήνες ο ηθοποιός θα σταθεί ενώπιον των τριών τακτικών δικαστών και των τεσσάρων ενόρκων προκειμένου να απολογηθεί για τις δύο απόπειρες βιασμού και μία πράξη βιασμού.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης δημόσια θα κληθεί να υπερασπίσει εαυτόν, αλλά και να απαντήσει στις ερωτήσεις που θα του θέσουν τα μέλη του δικαστηρίου με βάση το σύνολο των καταθέσεων και των στοιχείων που ξεδιπλώθηκαν όλους τους προηγούμενους μήνες στην αίθουσα του Μεικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας.

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα, μίλησε νωρίτερα η δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη, η οποία αναφέρθηκε στην κατάσταση υγείας του ηθοποιού και πώς είναι ψυχολογικά.

«Δυο χρόνια μετά σπάει τη σιωπή του μετά από μια ποινική διαδικασία που κράτησε δέκα μήνες, που έχει ακούσει πάρα πολλά ο Πέτρος Φιλιππίδης χωρίς ποτέ να απαντήσει σε κάτι από αυτά και είναι η ώρα της απολογίας. Είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος έχει υποστεί μεγάλη βλάβη στην υγεία του, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος έχει ψυχικά επιβαρυνθεί αλλά είναι η ώρα να απαντήσει», είπε και συνέχισε:

«Υπάρχει επιβάρυνση της κατάστασης του από όλη αυτή τη διαδικασία και μην ξεχνάτε ότι είχε χάσει την ελευθερία του για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα και είναι κι ένας άνθρωπος, ο οποίος από την πρώτη στιγμή λέει ότι δεν έχει κάνει οποιοδήποτε αδίκημα».

Δες το σχετικό απόσπασμα

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved