Μορφούλα Ντώνα: Full time μαμά για τον κούκλο γιο της! Της έχει πάρει τα μυαλά!
Showbiz

Μορφούλα Ντώνα: Full time μαμά για τον κούκλο γιο της! Της έχει πάρει τα μυαλά!

Η Μορφούλα Ντώνα, τα τελευταία δυόμιση χρόνια έχει αφοσιωθεί στον ρόλο της ως μαμά, μοιράζοντας τον χρόνο της ανάμεσα στον μικρούλη και φυσικά τις προπονήσεις της στη ρυθμική γυμναστική

Η κορυφαία αθλήτρια η οποία μάλιστα είχε κερδίσει την πρώτη θέση στο Dancing with the stars το 2015 έχει δει τα τελευταία δυόμιση χρόνια της ζωής της να αλλάζει.

Ο ερχομός του γιου της, του μικρού Απόλλωνα υπήρξε καταλυτικός στην καθημερινότητά και παρ' ό,τι ο ρόλος της ως μητέρας είναι ιδιαίτερα απαιτητικός, η ίδια όχι μόνο δεν παραπονιέται αλλά τον απολαμβάνει στο μέγιστο.

Μαμά και γιος είναι πολύ δεμένοι και αχώριστοι για τις περισσότερες της ημέρας.

Οι μόνες ώρες που χρειάζεται να αποχωριστούν ο ένας τον άλλον, είναι όταν εκείνη φεύγει για προπόνηση, όμως σύντομα ξαναγυρνά σπίτι και συνεχίζουν από εκεί που σταμάτησαν, με πολύ παιχνίδι και γέλια.

Ο μικρούλης είνα πολύ τρυφερός και όπως έχει πει σε συνεντεύξεις της δεν είναι καθόλου απαιτητικός. Είναι ήρεμος αλλά και πολύ χαδιάρης. Κοιτώντας την με αυτά τα καταπράσινα μεγάλα μάτια, μπορεί να τη... σκλαβώσει και γι' αυτό σπάνια θα του χαλάσει χατίρι.

Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε ότι κάθε φορά που η ευτυχισμένη μαμά ανεβάζει φωτό του μικρού στο Instagram, τα likes και τα comments από τους διαδικτυακούς της φίλους «πέφτουν βροχή» καθώς ο μικρός είναι σκέτη γλύκα!

Δείτε τέτοιες φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved