Στασινοπούλου: Η τηλεόραση, η συνεργασία με την Ντίνα Κώνστα και η αναντικατάστατη Βουγιουκλάκη
Showbiz

Στασινοπούλου: Η τηλεόραση, η συνεργασία με την Ντίνα Κώνστα και η αναντικατάστατη Βουγιουκλάκη

Μέσα από τους ρόλους της στο θέατρο, στον κινηματογράφο και την τηλεόραση, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση και την αγάπη του κοινού.

Οι ατάκες της ως μητέρα της «Μαρίνας Κουντουράτου» στους «Δυο ξένους», έχουν μείνει στην ιστορία, μεγαλώνοντας με αυτές γενιές και γενιές. Σε μια εκ βαθέων εξομολόγηση, η Τιτίκα Στασινοπούλου μίλησε για όλα.

Βλέπουμε κατά καιρούς να υπάρχει μία λύσσα για αποδόμηση κυρίως όταν περνούν τα χρόνια σε πρόσωπα που απασχολούν και κυρίως που αφορούν κάποιους ανθρώπους. Εσείς πιστεύετε πως ένας ηθοποιός πρέπει να απομακρύνεται ή να πεθαίνει πάνω στο σανίδι όπως λένε κάποιοι;

Ο ηθοποιός πρέπει να κάνει τη ζωή που του αρέσει. Ο ηθοποιός δεν έχει ηλικία στην ουσία. Από την άλλη πλευρά, δεν πεθαίνω για το χειροκρότημα, δεν πεθαίνω να είμαι στη σκηνή. Δεν έχω καθόλου τέτοιες τάσεις. Είμαι ελεύθερη.

Τηλεόραση παρακολουθείτε;

Βεβαίως και μου αρέσει πολύ που κέρδισε τον θρόνο της πίσω η μυθοπλασία. Δεν έχω κανένα παράπονο από την τηλεόραση και θεωρώ πως είμαι χρήσιμη ακόμη για εκείνη.

Είχατε συνεργαστεί και με την Ντίνα Κώνστα στους «Δύο ξένους». Τι θυμάστε από εκείνη τη συνεργασία;

Είχαμε περάσει πολύ ωραία, θεωρώ πως οποιοσδήποτε ταλαντούχος άνθρωπος φεύγει αφήνει ένα κενό και δεν είμαι της θεωρίας ουδείς αναντικατάστατος, όχι υπάρχουν αναντικατάστατοι. Αντικαταστάθηκε ποτέ ο Θανάσης Βέγγος;

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι αναντικατάστατη;

Αλίκη Βουγιουκλάκη δεν ξαναγεννήθηκε. Την είχε αιχμαλωτίσει η ίδια της η εικόνα. Ήταν τόσο χρήσιμη στο σινεμά και αγαπήθηκε τόσο πολύ από όλους. Είναι ορισμένοι άνθρωποι που ότι και να γίνει είναι σημαντική η προσφορά τους. Μία από αυτούς ήταν η Αλίκη, όπως ήταν και η Καρέζη, η Βλαχοπούλου. Αυτά τα πρόσωπα δεν βγαίνουν ξανά.

Ριάλιτι έχετε παρακολουθήσει;

Όχι μέχρι εκεί δεν έχω φτάσει, θα αλλάξω κανάλι όπως και να ‘χει.

Πηγή: Λοιπον

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved