Πάνος Ιωαννίδης: Έβαλε τον γιο του για ύπνο και είδε την πρεμιέρα του MasterChef! Μοναδικό βίντεο
Showbiz

Πάνος Ιωαννίδης: Έβαλε τον γιο του για ύπνο και είδε την πρεμιέρα του MasterChef! Μοναδικό βίντεο

Πρεμιέρα έκανε χθες το MasterChef και ένας εκ των κριτών, ο Πάνος Ιωαννίδης είδε το πρώτο επεισόδιο στο σπίτι με την αγαπημένη του, αφού πρώτα έβαλε τον γιο τους για ύπνο!

Ο σεφ πρώτη φορά δημοσίευσε βίντεο με τον γιο του τον οποίο κρατά αγκαλιά και είναι μαζί στην κουζίνα και ετοιμάζεται να τον βάλει για ύπνο προκειμένου να δει άνετα και χαλαρά την πρεμιέρα του MasterChef!

O μικρούλης ήρεμος απολαμβάνει την αγκαλιά του μπαμπά του και ο Πάνος λέει ότι ετοιμάζεται να τον βάλει για ύπνο.

Ο Πάνος Ιωαννίδης είχε αναφέρει στις πρώτες δηλώσεις του για τη γέννηση του γιου του: «Έχουμε και μια νέα έλευση στην οικογένεια, τον Κωνσταντίνο. Σιγά σιγά το καταλαβαίνω ότι έχω γίνει μπαμπάς. Το πρωί που σηκώνομαι να του φτιάξω το γάλα λέω, ‘έγινες μπαμπάς’. Είναι η μεγαλύτερη αγάπη και έρωτας που έχεις νιώσει ποτέ για άνθρωπο».

Και συνέχισε: «Δεν κοιμόμαστε όπως πριν αλλά δεν είναι και δύσκολο παιδί, ψιλοκοιμόμαστε. Η πρώτη μου ερώτηση στον Σωτήρη Κοντιζά ήταν πως μπαίνει το καρεκλάκι στο αυτοκίνητο. Δίνει συμβουλές, είναι βετεράνος τώρα με τρία παιδιά. Ότι μου πει λέω, ‘αυτό είναι, αυτό θα κάνω’. Το παιδί και η οικογένεια δεν είναι κάτι που το καθορίζεις. Το παιδί αλλάζει όντως τις ισορροπίες στο ζευγάρι αλλά προς το καλό. Πρέπει να χωρέσεις ένα τρίτο άτομο σε μια καθημερινότητα που πριν δεν υπήρχε».

Δείτε παρακάτω τα μοναδικά στιγμιότυπα με τον γιο του!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved