Νίκος Μιχαλόπουλος: «Ημουν το παιδί του σχολείου που δεχόταν πολύ bullying»
Showbiz

Νίκος Μιχαλόπουλος: «Ημουν το παιδί του σχολείου που δεχόταν πολύ bullying»

Η ενασχόλησή του Νίκου Μιχαλόπουλου με τον ακοντισμό τον έφερε στα ίδια μονοπάτια με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Αννα Βερούλη, με την οποία διανύουν 25 χρόνια έγγαμου βίου.

Η ενασχόλησή του με τον ακοντισμό τον έφερε στα ίδια μονοπάτια με την πρωταθλήτρια Ελλάδος Αννα Βερούλη, με την οποία διανύουν 25 χρόνια έγγαμου βίου.

«Οταν ξεκίνησα να κάνω αθλητισμό, αρχές γυμνασίου, όλοι οι δρόμοι ήταν κλειστοί. Είχα τους γονείς μου, οι οποίοι δεν ήθελαν με τίποτα να κάνω αθλητισμό, γιατί δεν το γνώριζαν και φοβούνταν ότι αυτό μπορεί να ήταν τροχοπέδη στην εξέλιξή μου στο σχολείο. Ημουν ένα πολύ κοντό παιδί και αρκετά παχουλό, από εκείνα τα αγόρια που δεν έπαιζαν ποδόσφαιρο.

Ημουν αυτό το περίφημο μη δημοφιλές παιδί του σχολείου που δεχόταν πολύ bullying εκείνα τα χρόνια. Ξεκίνησα να κάνω ακόντιο, πήγα στην ΑΕΚ, ήρθαν οι πρώτες επιτυχίες άρχισα προπονήσεις στο Ολυμπιακό Στάδιο με τον κ. Κοκκόλη, που ήταν προπονητής της Αννας Βερούλη, γνωρίζω και την Αννα προσωπικά, γινόμαστε φίλοι. Είμαστε πολλά χρόνια μαζί, έχουμε πάει σε αποστολές σήμερα είμαστε 25 χρόνια παντρεμένοι»

Πηγή:Real

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved