Ελευθερία Ελευθερίου: Είναι μία κούκλα! Αλλά τις αδελφές της τις έχεις δει;
Showbiz

Ελευθερία Ελευθερίου: Είναι μία κούκλα! Αλλά τις αδελφές της τις έχεις δει;

Η Ελευθερία Ελευθερίου ακούγεται έντονα τις τελευταίες μέρες ότι ετοιμάζει βαλίτσες για τον Άγιο Δομίνικο προκειμένου να συμμετάσχει στο Survivor All Star

Και η αλήθεια είναι πως έχει περάσει... πολλά, ειδικά στο Survivor το 2021 που την είδαμε με την παρέα του Κατσούλη, της Ρουμελιώτη και του Τριαντάφυλλου όμως απέδειξε πως εκτός από όμορφη και εντυπωσιακή μπορεί να είναι και σκληρή όταν χρειάζεται.

Η τραγουδίστρια έχει κάνει αρκετά πράγματα στην καριέρα της με κορυφαία στιγμή της τη συμμετοχή της στη Eurovision το 2012 όταν ξεσήκωσε την Ευρώπη με το τραγούδι της Aphrodisiac.

Η Ελευθερία Ελευθερίου όμως που μεταμορφώνεται σε σέξι και ποθητή γυναίκα πάνω στη σκηνή, στη ζωή της είναι ένα απλό κορίτσι της διπλανής πόρτας που έχει μεγάλη λατρεία και δέσιμο με την οικογένειά της.

Ειδικά με τις δύο μεγαλύτερες αδελφές της έχουν μεγάλο δέσιμο. Η Μαρία και η Σκεύη είναι οι άνθρωποι που τη στηρίζουν σε κάθε της βήμα, όπως αντίστοιχα βέβαια κάνει και εκείνη για αυτές.

Όταν το περυσινό καλοκαίρι η αδελφή της Μαρία παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της, φυσικά η Ελευθερία ήταν στο πλευρό της για να ζήσει μαζί της αυτές τις όμορφες στιγμές της.

Οι τρεις αδελφές μοιάζουν αρκετά μεταξύ τους όμως η κάθε μία τους έχει τον δικό της χαρακτήρα και προσωπικότητα. Δείτε παρακάτω κοινή τους φωτογραφία:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved