Σοφία Βογιατζάκη: «Το γέλιο είναι η άμυνα μου και είναι και ο τρόπος για να ξορκίζω τα δύσκολα»
Showbiz

Σοφία Βογιατζάκη: «Το γέλιο είναι η άμυνα μου και είναι και ο τρόπος για να ξορκίζω τα δύσκολα»

Αν υπάρχει ένα πράγμα για το οποίο σίγουρα ξεχωρίζει η Σοφία Βογιατζάκη, αυτό είναι το χαρακτηριστικό της γέλιο.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν αποκαλύπτει τα όνειρά της και αν τελικά το γέλιο είναι το «όπλο» για τα δύσκολα που φέρνει η ζωή.

Νιώθετε ότι έχετε κάνει όλα τα όνειρά σας πραγματικότητα;

Έχω κάνει πραγματικότητα το μεγαλύτερό μου όνειρο που ήταν να ασχοληθώ με αυτή τη δουλειά. Την αγαπάω πάρα πολύ και είμαι ιδιαίτερα χαρούμενη και ευγνώμων γιατί έχει εκπληρωθεί. Αυτό έχει γίνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο δηλαδή εννοώ ότι η μία δουλειά μου φέρνει την άλλη. Ανεξάρτητα από δημόσιες σχέσεις, παρεάκια που δεν είναι στον χαρακτήρα μου και δεν τα έχω κάνει ποτέ. Μέσα από τη δουλειά μου κάνω και φίλους και ανθρώπους που είναι για μένα οικογένεια και για αυτό νιώθω χαρούμενη ικανοποιημένη και ευλογημένη.

Ισχύει ότι η αγάπη και η ενασχόληση με την υποκριτική προέκυψε από τη μητέρα σας;

Ναι από τη μαμάκα μου που το λάτρευε και από πέντε ετών με πήγαινε στο θέατρο.

Το γέλιο είναι το σήμα κατατεθέν σας, είναι και το όπλο σας για τα πιο δύσκολα που φέρνει η ζωή;

Εννοείται, εξυπακούεται είναι η άμυνα μου και είναι και ο τρόπος για να ξορκίζω τα δύσκολα γιατί επιλέγω από θέση να είμαι αισιόδοξη. Εγώ είμαι από θέση αισιόδοξη. Προτιμώ να χαμογελώ γιατί όταν συμβαίνει κάτι δύσκολο, είναι προτιμότερο αυτό από το να έχεις τα μούτρα κατεβασμένα και να γκρινιάζεις και να νευριάζεις. Αν είσαι έτσι δεν αλλάζει κάτι απλά εγώ προτιμώ να χαμογελώ.

Τι είναι αυτό που μπορεί να σας στερήσει το χαμόγελο;

Η αρρώστια και γενικά οι πολύ σοβαρές ασθένειες που δεν μπορώ να κάνω κάτι και που δεν περνάει κάτι από το χέρι μου να κάνω για να επηρεάσω ως προς τη βελτίωση των πραγμάτων, η απώλεια αγαπημένων ανθρώπων η αδικία και η ασυνεννοησία δηλαδή το να μην υπάρχει τρόπος επικοινωνίας με τρελαίνει. Εννοώ με κάποιους ανθρώπους όταν δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε σε κανένα επίπεδο, με στενοχωρεί

Πηγή Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved