Σόφη Ζαννίνου: «Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι είναι λίγο δύστροποι, λίγο περίεργοι, λίγο ξινοί»
Showbiz

Σόφη Ζαννίνου: «Υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι είναι λίγο δύστροποι, λίγο περίεργοι, λίγο ξινοί»

Η Σόφη Ζαννίνου έχει δηλώσει πως η ζωή της είναι σαν μυθιστόρημα και δεν έχει άδικο.

Η Σόφη Ζαννίνου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και η ενασχόληση της οικογένεια της με το θέατρο την έκανε να πιστεύει πως όλος ο κόσμος κάνει την ίδια δουλειά. H ηθοποιός μιλά σε πρόσφατη συνέντευξή της στο περιοδικό Λοιπόν για την Άγρια Γη και τον ρόλο της στη σειρά

Θα ήθελα να μου πείτε γι’ αυτήν την περίοδο πώς είναι για εσάς.

Κοιτάξτε, για μένα είναι μια πολύ χαρούμενη και ευχάριστη περίοδος γιατί κάνω μία δουλειά που μου αρέσει πολύ και περνάμε και τέλεια. Δεν είχα τη χαρά να γνωρίζω όχι μόνο τη Ζέτα Δούκα και άλλα παιδιά. Είμαι στον ΣΚΑΪ στη σειρά «Άγρια Γη». Εκεί γνώρισα καινούργιους ανθρώπους, πολύ ενδιαφέροντες. Αλλά εκεί που έχω μείνει είναι η Ζέτα Δούκα γιατί είναι ένα πλάσμα τόσο φωτεινό, τόσο δοτικό, όχι μόνο σε μένα. Δηλαδή μόλις ακούσει ότι κάπου υπάρχει πρόβλημα, μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση αυτό. Την συγχαίρω και την έχω αγαπήσει βαθιά παρότι είμαστε πολύ λίγο χρόνο που γνωριζόμαστε. Αυτό το κορίτσι μου κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση σαν άνθρωπος γιατί πάντα την θαύμαζα σαν ηθοποιό.

Έχετε συναντήσει και περιπτώσεις ηθοποιών που ήταν το αντίθετο τελείως;

Βέβαια υπάρχουν κάποιοι οι οποίοι είναι λίγο δύστροποι, λίγο περίεργοι, λίγο ξινοί. Εγώ έκανα την τεχνική του καθρέφτη. Χαίρετε, καλημέρα σας και αντίο. Όταν το κάνεις αυτό και δεν έχεις πολλά πολλά δεν έχεις και πρόβλημα.

Ο ρόλος σας στη σειρά;

Κάνω την πεθερά της Ζέτας Δούκα που είναι μια δαιμόνια γυναίκα, μια σατανική γυναίκα με συνεχείς δολοπλοκίες και πολλά άλλα. Κάνω την πεθερά της όπου είμαστε σε μόνιμη κόντρα. Είμαι σαν χαρακτήρας δοτική αλλά με τη Ζέτα είμαι Ντόμπερμαν. Της το είπα και στο γύρισμα εσύ μπορεί να είσαι Πιτ Μπουλ αλλά εγώ είμαι Ντόμπερμαν.

Στη ζωή σας όμως ως πεθερά πώς είστε;

Ακόμη δεν έχω υπάρξει αλλά αν γίνει θα είμαι πάρα πολύ γλυκιά και πολύ αποστασιοποιημένη. Δεν μου αρέσει αυτό της πεθεράς που χώνει τη μύτη της παντού. Το βρίσκω πολύ αντιπαθητικό.

Πηγή Λοιπόν

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved