Σε απόγνωση η Συνατσάκη! Κόπηκε το ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας και αγωνιά!
Showbiz

Σε απόγνωση η Συνατσάκη! Κόπηκε το ρεύμα λόγω της κακοκαιρίας και αγωνιά!

Δύσκολη μέρα η σημερινή λόγω της κακοκαιρίας και των ισχυρών βροχοπτώσεων που έφεραν διακοπή ρεύματος σε πολλές περιοχές. Ανάμεσα σε αυτές και η περιοχή οπού μένει η Μαίρη Συνατσάκη.

Η ίδια μάλιστα ενώ στην αρχή το πήρε ήρεμα και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία με αναμμένα κεράκια, όσο έβλεπε ότι περνά η ώρα και το δεν το ρεύμα δεν έρχεται άρχισε να αγωνιά.

Ο λόγος δεν ήταν άλλος από το μητρικό γάλα που αποθηκεύει στην κατάψυξη για την κόρη της.

Η Μαίρη Συνατσάκη σε απόγνωση πια ανέβασε ένα σχετικό story και έγραψε:

«Πόσες ώρες αντέχει η κατάψυξη χωρίς ρεύμα; Αν υποψιαστώ ότι θα ξεπαγώσουν τα γάλατά μου θα κάνω σε όλους μήνυση», έγραψε και σημείωσε: «Περιμένω να περάσει το πρώτο δίμηνο για να της δώσω μπιμπερό αλλά κάνω κάβα».
Δες τη φωτογραφία στη gallery

«Όλα ορίζονται από εκείνη, όλος ο χρόνος έχει να κάνει με τη μικρή. Έχει αλλάξει η ζωή μου. Ευγνωμονώ τις αγχώδεις διαταραχές μου που με εκπαίδευσαν σε διακεκομμένο ύπνο. Γενικά δεν χωράνε σχόλια στις κοιλιές των ανθρώπων είτε έχουν μωρό είτε όχι. Είναι παραπανίσιο το “ενδιαφέρον” όταν μια γυναίκα μένει έγκυος και όλα γίνονται θέμα ενώ δεν είναι. Δεν είναι θέμα αν έφαγα μπουγάτσα στις 3:00 επειδή πείνασα. Νιώθω ότι πρέπει να απαντήσω σε κάποια σχόλια γιατί υπερβάλλουμε. Θα ήθελα να έχω δει μια λίστα με το τι χρειάζομαι γιατί πήγα στα κατάστημα βρεφικών και αισθανόμουν κατάχαζη.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου είναι πάρα πολύ γλυκιά νονά ήδη. Η αδελφή μου είναι τέλεια στον ρόλο της θείας. Είμαι ευτυχισμένη. Έχουμε σκεφτεί όνομα. Δεν θα ακολουθήσουμε τον παραδοσιακό δρόμο», είχε πει στις πρώτες της δηλώσεις μετά τον ερχομό της κόρης της.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved