Μαριλού Κατσαφάδου: «Ο Βασίλης Κολοβός είναι γλυκύτατος και χαίρομαι που τον γνώρισα»
Showbiz

Μαριλού Κατσαφάδου: «Ο Βασίλης Κολοβός είναι γλυκύτατος και χαίρομαι που τον γνώρισα»

Την απολαμβάνουμε στην κωμική σειρά του ΑΝT1, «Ποιος Παπαδόπουλος;» στον ρόλο της Βιβής, της μπριόζας, ετοιμόλογης και δυναμικής οικιακής βοηθού, τον οποίο διαχειρίζεται με δεξιοτεχνία φέρνοντάς τον στα μέτρα της.

Ο λόγος για την ταλαντούχα Μαριλού Κατσαφάδου που προτιμά να μιλά με τη δουλειά της κι έχει πολλά να μας πει γι΄αυτήν.

  • Φέτος είναι ελάχιστες οι κωμωδίες στην ελληνική τηλεόραση και οι «Παπαδόπουλος» είναι μια ωραία πρόταση για να γελάσει το χειλάκι μας.

«Πολύς κόσμος μου έστελνε μηνύματα, κατά τη διάρκεια διακοπής προβολής της σειράς, λόγω του Μουντιάλ, ρωτώντας με πότε θα ξεκινήσουμε και μου έλεγαν ότι έχασαν το γέλιο τους. Η κωμωδία έχει πολλές δυσκολίες στη υλοποίησή της, αλλά σε μια περίοδο όπως αυτή που διανύουμε με τα τόσα προβλήματα, την έχουμε ανάγκη και είμαι πολύ χαρούμενη που μπορώ να κάνω κάποιον να περάσει καλά και να ξεχαστεί έστω και λίγο».

  • Πάντως και η Βιβή, η ηρωίδα σας στην κωμωδία «Ποιος Παπαδοπούλος;», είναι ωραία περσόνα. Ποια ήταν η πρώτη αίσθηση που είχατε για εκείνη στην πρώτη γνωριμία σας από την ανάγνωση;

«Κατάλαβα ότι είναι ένα λαϊκό κορίτσι, έξυπνο, ετοιμόλογο, ντόμπρο που έχει περάσει δύσκολα κι έχει δουλέψει πολύ στη ζωή της. Είναι αυθεντική και θα πει αυτό που είναι χωρίς να μετρήσει τα λόγια της. Δεν συνηθίζω να παίζω αυτούς τους ρόλους και μου άρεσε που είναι δυναμικός χαρακτήρας. Δεν είναι συνηθισμένη υπηρέτρια. Έχει οντότητα και υπόσταση. Δεν είναι απλά χαριτωμένη. Έχει μια στιβαρότητα».

  • Και την αγαπούν όλοι οι Παπαδόπουλοι.

«Έχει γίνει μέρος της οικογένειας και από τη μια ισορροπεί ανάμεσα στις δύο τάξεις και από την άλλη δημιουργεί ισορροπία στις δύο οικογένειες. Λειτουργεί πολλές φορές πυροσβεστικά. Την ακούνε και τη συμβουλεύονται. Και τα παιδιά την αγαπούν».

  • Όμως με τον κ. Θανάση έχει αναπτύξει μια ιδιαίτερη σχέση.

«Πράγματι, είναι μια ιδιαίτερη σχέση την οποία εξελίξαμε μέσα από το σενάριο του Βασίλη Ρίσβα και της Δήμητρας Σακαλή και με τον κ. Βασίλη Κολοβό την πήγαμε ένα σκαλοπάτι πιο πάνω. Με τον κ. Κολοβό συνδεθήκαμε αμέσως. Είναι γλυκύτατος και χαίρομαι πολύ που τον έχω γνωρίσει», είπε η Μαριλού Κατσαφάδου στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved