Αλέξανδρος Μανωλίδης: Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου σε ταινία που είναι υποψήφια για Όσκαρ!
Showbiz

Αλέξανδρος Μανωλίδης: Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου σε ταινία που είναι υποψήφια για Όσκαρ!

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης, αν και μόλις 27 ετών, περιμένει πώς και πώς τη βραδιά των Όσκαρ αφού συμμετείχε σε ταινία που διεκδικεί χρυσό αγαλματίδιο! 

Ο λόγος για την ταινία: «Glass onion: A knives out myster» που προτάθηκε για Όσκαρ καλύτερου διασκευασμένου σεναρίου.

Ο γιος της Ευγενίας Μανωλίδου και του κορυφαίου εικαστικού καλλιτέχνη Θοδωρή Μανωλίδη είναι σκηνοθέτης, κινηματογραφιστής και φωτογράφος και φυσικά έχει κληρονομήσει την καλλιτεχνική φύση των γονιών του.

Αν και μόλις 27 ετών, ο Αλέξανδρος έχει κάνει ήδη τα πρώτα σταθερά βήματα στον χώρο του κινηματογράφου και έχει πολλούς στόχους και ακόμα περισσότερα όνειρα για το μέλλον. Έχοντας κρατήσει τις απαραίτητες αποστάσεις από τη δημοσιότητα που έχουν κατακτήσει οι γονείς του με τη δική τους δουλειά, ο Αλέξανδρος θέλει να χαράξει τον δικό του δρόμο, αυτή τη φορά στον χώρο του κινηματογράφου και του σέλιλοιντ.

Ο Αλέξανδρος Μανωλίδης είναι ανάμεσα στους επαγγελματίες που συνεργάστηκαν για να κερδίσει η ταινία μια υποψηφιότητα στα Όσκαρ. «Είναι μεγάλη η χαρά. Φυσικά, δεν ήταν κάτι που περίμενα αλλά ήταν δίκαιο» ομολογεί ο ίδιος στο Secret.

«Ήμουν συντονιστής logistics (logistics co-ordinator), που σημαίνει πως συντονίζεις το συνεργείο ώστε να γίνουν όλα σωστά και να είμαστε όλοι ασφαλείς. Ήταν και η περίοδος της πανδημίας οπότε δεν ήταν απλή υπόθεση. Έπρεπε να προσέχουμε αν ακολουθούσαν όλοι τις διαδικασίες. Στήναμε πρώτοι, ξεστήναμε τελευταίοι. Ήταν όλοι πολύ συνεργάσιμοι και όλα τα παιδιά από την Αμερική εξαιρετικά» κατέληξε ο Αλέξανδρος Μανωλίδης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία είναι μυστηρίου αμερικανικής παραγωγής σε σκηνοθεσία και σενάριο του Rian Johnson. Σ' αυτήν πρωταγωνιστούν ο Daniel Craig ως ντετέκτιβ Benoit Blanc, ο Edward Norton αλλά και η Kate Hudson.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved