Φουρέιρα: Νέες φωτό με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο γυμναστήριο του σπιτιού της λίγο πριν γεννήσει
Showbiz

Φουρέιρα: Νέες φωτό με τη φουσκωμένη κοιλίτσα της στο γυμναστήριο του σπιτιού της λίγο πριν γεννήσει

Η Ελένη Φουρέιρα πλέον μετράει αντίστροφα μαζί με τον Αλμπέρτο Μποτία για την ημέρα που θα κρατήσει στην αγκαλιά της τον μικρό της πρίγκιπα. 

Η όμορφη τραγουδίστρια μέσα στις επόμενες εβδομάδες γεννάει και φυσικά η χαρά της είναι τεράστια καθώς ήθελε πολύ να γίνει μανούλα.

Η Ελένη Φουρέιρα μέχρι τα τέλη του μήνα που διανύουμε θα κρατάει στην αγκαλιά της το αγοράκι της, καρπό του έρωτά της με τον διεθνή ποδοσφαιριστή με τον οποίο είναι μαζί από το 2017.

Ο έρωτάς τους θα επισφραγιστεί με τον ερχομό αυτού του παιδιού που ήθελαν συνειδητά να αποκτήσουν και έκαναν προσπάθειες γι' αυτό.

Σύντομα λοιπόν η Ελένη Φουρέιρα θα γίνει μανούλα αλλά μέχρι τότε δείχνει να απολαμβάνει την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής της, την εγκυμοσύνη της που έφερε χαμόγελα τόσο στην ίδια και τον σύντροφό της όσο και στις οικογένειές τους.

Μάλιστα, είναι και οι δύο έτοιμοι για να ζήσουν το θαύμα της γέννησης του μωρού τους, έχοντας ήδη εξασφαλίσει πως ακόμα και το σπίτι όπου ζουν θα το υποδεχτεί κατάλληλα.

Η Ελένη, μάλιστα, έχει ήδη κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες με ψώνια για να είναι καθ' όλα έτοιμη για το μωρό της.

Απόψε (4/2) η τραγουδίστρια ανέβασε μερικές υπέροχες φωτογραφίες από το γυμναστήριο του σπιτιού της στο οποίο ποζάρει με τη φουσκωμένη της κοιλίτσα και λάμπει από ευτυχία.
Δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved