Κι όμως ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη δεν είναι παντρεμένοι και αυτός είναι ο λόγος
Showbiz

Κι όμως ο Θανάσης Τσαλταμπάσης και η Αγοραστή Αρβανίτη δεν είναι παντρεμένοι και αυτός είναι ο λόγος

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης αποτελεί έναν από πιο αγαπητούς και ταλαντούχους Έλληνες κωμικούς. Με αστείρευτο χιούμορ, αλλά και όρεξη για δημιουργία, ο Θανάσης Τσαλταμπάσης θα μας απασχολεί για πολλά χρόνια.

Πολυμήχανος και συνεπής σε ό,τι κάνει, ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μιλά για το θέατρο, τα όνειρά του και τη γυναίκα της ζωής του. Αυτή την περίοδο τον απολαμβάνουμε στην παράσταση «Φιλιά, Οσκαρ...», που παρουσιάζεται στο Θέατρο Αθηνών.

Στην παράσταση πρωταγωνιστεί και η Αγοραστή Αρβανίτη, που ερμηνεύει τον ρόλο της Κυρίας Ροζ. Οι δυο τους μετρούν 14 χρόνια σχέσης και οι περισσότεροι έχουν την εντύπωση ότι το ζευγάρι είναι παντρεμένο. Πώς είναι η συνύπαρξη επί σκηνής; «Υπάρχουν διάφορες βερσιόν ζευγαριών. Κάποιοι νιώθουν ότι είναι ωραία και ταιριάζουν να δουλεύουνε μαζί. Άλλοι νιώθουν ότι θέλουν να αποφορτίζονται, οπότε επιλέγουν να μη δουλεύουνε μαζί. Στη δική μας περίπτωση μας αρέσει που κάνουμε την ίδια δουλειά και είμαστε στην ίδια παράσταση. Μας ενώνει μπορώ να πω και παραπάνω. Να πω επίσης ότι η Αγοραστή δεν ήταν δική μου πρόταση, αλλά του σκηνοθέτη. Ο Τσέζαρις είδε κάτι πάνω της που θεώρησε ότι μπορεί να βγάλει με έναν πολύ διαφορετικό τρόπο τη θεία Ρόζι», αποκαλύπτει ο γνωστός ηθοποιός στην εφημερίδα Secret.

thanasis_tsaltampasis_274370381_630760068218715_3309508496531385819_n.jfif

Αν και ζουν μαζί εδώ και αρκετά χρόνια, δεν έχουν παντρευτεί. Είναι στα σχέδια του ηθοποιού ο γάμος; «Θέλω να τη δω γονατισμένη, παραδοσιακά, να μου κάνει πρόταση (γέλια). Όσον αφορά τον γάμο, τα πρώτα χρόνια λίγο το σκεφτόμουν, αλλά περνώντας τα χρόνια και βρίσκοντας την ουσία στη σχέση, δεν το σκεφτόμαστε. Αν γίνει κάτι, θα γίνει καθαρά για να νιώσω εγώ ότι κάπως την κάνω να αισθάνεται ασφάλεια σε οποιαδήποτε περίπτωση. Δεν ξέρεις τι συμβαίνει στη ζωή. Θέλω να νιώθει πως, αφού πορευόμαστε μαζί, υπάρχει μια ασφάλεια. Αυτό μπορεί να μη συμβεί μόνο με γάμο, αλλά και με ένα σύμφωνο συμβίωσης. Αν το νιώσουμε, θα το κάνουμε», δηλώνει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στην εφημερίδα.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved