Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τη νονά του γιου της
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: Αποκάλυψε τη νονά του γιου της

Η Ιωάννα Τούνη μέσα από το Instagram της αποκάλυψε ποια θα είναι η νονά του γιου της.

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί μόνο το όνομα του Γιώργου Μάνικα ωστόσο μέσα από το story της αποκάλυψε τη νονά του μικρού της, η οποία θα είναι η Στέλλα Πάσσαρη.

Πόσταρε μια φωτογραφία με την καλή της φίλη και μέλλουσα κουμπάρα της να κρατά αγκαλιά το μωράκι.

touni-(3).jpg

«Με τη Στέλλα δουλεύουμε πριν 11 χρόνια σεζόν σε κλαμπ Χαλκιδική αυτοί σερβις ,εγώ barwoman. Έτσι γνωριστήκαμε... Τόσα χρόνια μετά παραμένουμε κολλητές φίλες έχουμε μαζί μία επιτυχημένη επιχείρηση και προσεχώς θα βαφτίσει και το μωράκι μου!» έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή της η Ιωάννα Τούνη.

Δες τη φωτό στη gallery

Το απόγευμα της Παρασκευής (17-02) η Ιωάννα Τούνη ξέσπασε για μια ακόμη φορά για την αρνητική κριτική που δέχτηκε για το μωρό της. «Κάτι ακόμα πριν μου γυρίσει ο εγκέφαλος. Πολλές φορές έχετε δει στα stories μου τον μικρό μπέμπη, ο οποίος είναι λίγο γυμνούλης και κάπου διάβασα ότι αφήνουμε το μωρό γυμνό να κρυώνει γιατί περιμένουμε ρούχα.

touni-(5).jpg

Μπορώ να ρίξω μία χλέπα στην οθόνη και να πάει απευθείας στον παραλήπτη και να πάει απευθείας στον κύριο που έγραψε αυτό το πράγμα. Θεούλη μου θα μπορούσα να έχω αυτή τη δυνατότητα; αυτό θα ήθελα για σήμερα, αν μπορούσα να ευχηθώ κάτι θα ήταν να πέσει μια χλέπα στην μούρη αυτουνού. Δεν με γλύκανε η εγκυμοσύνη, όχι», είπε.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved