Μπάρκα: Το μήνυμα στον πρώην σύντροφό της για τα γενέθλιά του – Αυτή είναι η σχέση τους σήμερα
Showbiz

Μπάρκα: Το μήνυμα στον πρώην σύντροφό της για τα γενέθλιά του – Αυτή είναι η σχέση τους σήμερα

Γενέθλια έχει σήμερα ο πρώην σύντροφός της Δανάης Μπάρκα, Πάνος Αδαμόπουλος.

Το πρώην ζευγάρι υπήρξε μαζί για 8 χρόνια και έζησε πολύ ευτυχισμένες στιγμές. Σήμερα παρά το χωρισμό τους οι δυο τους διατηρούν άριστες σχέσεις.

barka-(7).jpg

Η παρουσιάστρια της εκπομπής Πάμε Δανάη, με αφορμή τα γενέθλιά του, του ευχήθηκε δημόσια γράφοντας πως: «Χρόνια πολλά στον καλύτερο personal trainer, στον καλύτερο σκυλοπατέρα, στον πιο αστείο τύπο και πιο γλυκό που οι φίλοι μου τον αγαπάνε πιο πολύ απ’ ότι αγαπάνε εμένα», έγραψε.

«Εγώ δεν ήθελα καθόλου να τον χωρίσω, έκλαιγα πάρα πολύ, δεν ήθελα να συμβεί. Τις πρώτες ημέρες έλεγα στους φίλους μου, "Ακούστε, επειδή δεν μπορώ να το ξεπεράσω, θα κάνουμε σαν να μη συμβαίνει, θα κάνουμε σαν να υπάρχει κανονικά ο Πάνος στη ζωή μας, μέχρι να δούμε αν όλο αυτό μπορούμε να το συνειδητοποιήσουμε"», είχε αναφέρει η Δανάη Μπάρκα ενώ σε άλλες τις δηλώσεις είχε πει:

barka-(4).jpg

«Ήμασταν μαζί οκτώ χρόνια. Έτσι είναι η ζωή, τα έχει όλα. Το σημαντικό είναι ότι πρέπει να μένει η αγάπη. Μπορεί να ακούγεται γραφικό, αλλά δεν είναι. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που τον λατρεύεις και έχεις μεγαλώσει μαζί του, δεν μπορείς παρά να είσαι οικογένεια. Είπαμε ότι για να μη φτάσουμε στο άσχημο σημείο, ας βάλουμε μια τελεία σε αυτό που έχουμε τώρα. Ας πονέσουμε, ας κλάψουμε και ας σεβαστούμε το τι είμαστε».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved