Νικόλας Αγόρου: Η επιστροφή στο Survivor, η ηλικία, η καταγωγή και το εντυπωσιακό Instagram
Showbiz

Νικόλας Αγόρου: Η επιστροφή στο Survivor, η ηλικία, η καταγωγή και το εντυπωσιακό Instagram

Πέντε χρόνια μετά την πρώτη του συμμετοχή στο Survivor o Νικόλας Αγόρου επέστρεψε στους στίβους μάχης πιο δυναμικά από ποτέ.

Ο παίκτης κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για τα τατουάζ του όσο και για τις επιδόσεις του στον στίβο μάχης. Κατά την διάρκεια της παραμονής του στο παιχνίδι επιβίωσης, κατάφερε να δημιουργήσει συμπάθειες και αντιπάθειες.

agorou-(4).jpg

Ωστόσο, η θέλησή του για να φτάσει μέχρι τον μεγάλο τελικό και η αγάπη των τηλεθεατών τον έφτασαν πολύ κοντά στο μεγάλο έπαθλο.

Η ηλικία και η καταγωγή

agorou-(6).jpg

Ο Νικόλας Αγόρου είναι 31 ετών και κατάγεται από την Κόνιτσα Ιωαννίνων. Έχει σπουδάσει στο Τμήμα Επιστημών Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (ΤΕΦΑΑ) στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης ενώ στο Survivor 2018 πήρε μέρος να κερδίσει το έπαθλο και να βοηθήσει την οικογένεια του. Είναι μοντέλο και έχει συμμετάσχει και σε video clip της Demy ενώ έχει φωτογραφηθεί για γνωστή εταιρεία εσωρούχων, στο πλευρό της Κατερίνας Στικούδη.

Το εντυπωσιακό Instagram

agorou-(3).jpg

Ο Νικόλας Αγόρου διαθέτει έναν δυνατό λογαριασμό στο Instagram που συγκεντρώνει περισσότερους από 47 χιλιάδες ακόλουθους. Κάθε φωτογραφία που ανεβάζει συγκεντρώνει δεκάδες Like. Σε πρόσφατο επεισόδιο μάλιστα ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε στον Νικόλα Αγόρου πως μερικά από τα tweets που έχουν γραφτεί για εκείνον είναι ακατάλληλα να διαβαστούν δημόσια.

«Ας πάμε στον Νικόλα Αγόρου. Πραγματικά δυσκολευτήκαμε πάρα πολύ να απομονώσουμε κάποια tweets, που μπορούν να παίξουν στην τηλεόραση τέτοια ώρα. Δεν παίζουν, δεν μπορώ να σου πω λεπτομέρειες. Δεν θα τα δεις αυτά τα πιπεράτα. Τα όμορφα, τα απλά, τα παραδοσιακά. Πάντως έχεις μεγάλο fan club, αν κι υπάρχει μια γκρίνια, θα το δώσω, ότι κάλυψες την φράουλα με διαφορετικό τατουάζ», είπε ο παρουσιαστής με τον παίκτη να διευκρινίζει πως δεν το κάλυψε απλά ολοκλήρωσε το αρχικό σχέδιο

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved