Αχιλλέας Πετρετζίκης: Ο γιος του Άκη ντύθηκε για τις Απόκριες και βούτηξε τα χέρια στην... τούρτα!
Showbiz

Αχιλλέας Πετρετζίκης: Ο γιος του Άκη ντύθηκε για τις Απόκριες και βούτηξε τα χέρια στην... τούρτα!

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ έχουν δημιουργήσει μαζί μια υπέροχη οικογένεια και περνούν φανταστικά με τα δύο παιδιά τους.

Σήμερα (24/2), ο κορυφαίος Έλληνας σεφ, Άκης Πετρετζίκης μοιράστηκε μαζί μας μια απίθανη φωτογραφία του γιου του, Αχιλλέα, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ο μικρός Αχιλλέας ντύθηκε για τις Απόκριες και μάλιστα πήγε στη δουλειά του μπαμπά του και πόζαρε στον φακό! Δεν δίστασε μάλιστα να βουτήξει και τα χέρια του μέσα στην τούρτα που υπήρχε μπροστά του!

1677268757100-825556269-akis-petretzikis.webp

«Σήμερα στην κουζίνα του Kitchen Lab ήρθε ένα τερατάκι... #❤ #happy #dad #apokries #dadandson», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα του ο περήφανος μπαμπάς.


Να θυμίσουμε πως ο Άκης Πετρετζίκης βρέθηκε στην κοπή πίτας του Alpha και δήλωσε στις κάμερες: «Πέρασαν πολλά χρόνια από τη στιγμή που ήρθα στον Alpha και τον έχω πετύχει και σε καλές στιγμές και σε κακές.

Φέτος διανύουμε ίσως από τις καλύτερες χρονιές. Τα επαγγελματικά σπίτι δεν μπαίνουν από την πόρτα, δεν είναι σωστό. Στο σπίτι δεν μπορεί να πηγαίνεις μόνο χαρές, υπάρχουν και οι λύπες, αν είναι όμως να πηγαίνει λύπες, άστο. Και με δύο παιδιά τώρα. Δεν είμαστε για τέτοια πράγματα».

Δείτε την φωτογραφία του Αχιλλέα Πετρετζίκη στην παρακάτω photo gallery:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved