Μαριάννα Τουμασάτου: «Το κομμάτι του εαυτού μου το καλύπτω με την ψυχοθεραπεία»
Showbiz

Μαριάννα Τουμασάτου: «Το κομμάτι του εαυτού μου το καλύπτω με την ψυχοθεραπεία»

Μία εφ΄όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Μαριάννα Τουμασάτου, σε εβδομαδιαίο περιοδικό και μίλησε για όλα.

Η αγαπημένη ηθοποιός αναφέρθηκε και στον ρόλο της στη σειρά «Ποιος Παπαδόπουλος».

  • Στον αντίποδα της Αθηνάς, υπάρχει και η Μελίνα, στη σειρά του ΑΝΤ1 «Ποιος Παπαδόπουλος;»...

Είναι δύο διαφορετικές ηρωίδες, και αυτό είναι η γοητεία, η τρέλα και η παραφροσύνη αυτής της δουλειάς. Προσωπικά, αγαπώ τις εναλλαγές. Αγαπώ και τη Μελίνα, μια γυναίκα που έχει όμορφα συναισθήματα. Γενικά χαίρομαι πολύ και αυτή τη συνεργασία. Είναι ένα σενάριο υπογεγραμμένο από ένα συγγραφικό δίδυμο εξαιρετικό, που επίσης έχω άριστες σχέσεις, και με τον Ρίσβα και με τη Σακαλή.

Ο Βασίλης ο Μυριανθόπουλος, που έχω συνεργαστεί μαζί του στο παρελθόν άπειρες φορές, είναι ένας άνθρωπος που μου ταιριάζει πολύ και σαν χιούμορ και σαν αισθητική. Βέβαια και οι συμπρωταγωνιστές μου είναι εξαιρετικοί και περνάμε πολύ καλά.

1675205145752-231897132-toumasatou-5.jpg
  • Μέσα σε αυτή την πορεία, υπήρξαν στιγμές που δεν ήσασταν ευχαριστημένη με ρόλους; Έχετε κάνει μεγάλες επιτυχίες...

Βεβαίως και υπήρξαν δουλειές που δεν έγιναν επιτυχίες. Έχω ενστάσεις σε συμμετοχές που έκανα. Στα πολλά χρόνια δεν γίνεται να είναι όλα ρόδινα, είναι ουτοπικό αυτό. Δεν μπορείς πάντα να έχεις τον έλεγχο.

  • Τι δεν έχετε κάνει και θέλατε;

Πολλά πράγματα, κυρίως όμως ωραίους ρόλους. Βέβαια, αυτό που ονειρευόμουν δεν το έκανα και δεν θα το κάνω γιατί μεγάλωσα. Λαχταρούσα να παίξω τη νύφη από τον «Ματωμένο γάμο».

  • Μέσα σε αυτό το τρελό πρόγραμμα, έχετε χρόνο για τον εαυτό σας;

Αν εννοείται να μείνω έτσι λίγο μόνη μου, δεν προλαβαίνω! (γέλια) Το κομμάτι του εαυτού μου το καλύπτω με την ψυχοθεραπεία.

  • Τα υπόλοιπα πώς τα προλαβαίνετε;

Όπως όλοι οι εργαζόμενοι άνθρωποι, με μεγάλη δυσκολία προσπαθώ να καλύψω τα κενά που δημιουργούν οι πολλές ώρες εργασίας.

  • Τώρα που η μικρή μεγαλώνει, θέλει να περνά περισσότερο χρόνο μαζί σας;

Τα προηγούμενα χρόνια, δεν δούλευα και σε θέατρο και στην τηλεόραση για το παιδί. Μετά την καραντίνα, τα μονοπάτια με οδήγησαν εδώ που είμαι σήμερα και Βλέπουμε, είπε η Μαριάννα Τουμασάτου στο Tύπος TV.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved