Οι ευτυχισμένοι γονείς Σόμμερ-Παπαδάκη, η τρυφερή μαμά Ιωάννα Σιαμπάνη & η Μαγγίρα με τις κόρες της
Showbiz

Οι ευτυχισμένοι γονείς Σόμμερ-Παπαδάκη, η τρυφερή μαμά Ιωάννα Σιαμπάνη & η Μαγγίρα με τις κόρες της

Ημέρα της γυναίκας σήμερα και ο φωτογραφικός φακός του gossip-tv απαθανάτισε τρεις μαμάδες της Ελληνικής showbiz στις πιο ευτυχισμένες τους στιγμές με τα παιδιά τους.

Ο καιρός το προηγούμενο διάστημα ήταν σύμμαχος κι έτσι πολλές επώνυμες μανούλες βγήκαν βόλτα απολαμβάνοντας τρυφερές στιγμές με τα παιδιά του.

Στην περιοχή της Γλυφάδας απαθανάτισε ο φωτογραφικός φακός την Μπέτυ Μαγγίρα παρέα με τις κόρες της. Η παρουσιάστρια χαμογελαστή και με casual look τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα ενώ τις εντυπώσεις «έκλεψε» η μεγάλη κόρη της, η οποία φαίνεται πως έχει πάρει πολλά από τα χαρακτηριστικά της μαμάς της και ιδίως το ύψος της.

Στην ίδια περιοχή ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τη νέα μανούλα, Ιωάννα Σιαμπάνη παρέα με μια φίλη της και το μωράκι της. Όπως θα δεις και στις φωτογραφίες χαμογελαστή και ευδιάθετη πέρασε όμορφες στιγμές απολαμβάνοντας τη βόλτα της παρέα με το μικρό της.

Εκεί, συναντήσαμε και την οικογένεια Σόμμερ. Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Κώστα Σόμμερ παρέα με την σύζυγό του, Βαλεντίνη Παπαδάκη και τα παιδιά τους ενώ στην παρέα τους ήταν και η καλή φίλη του ζευγαριού, Μαρία Καλάβρια.

Πρόσφατα η γλυκιά μανούλα απάντησε σε μερικές ερωτήσεις στο Instagram, μιας και έκανε σχετικό Q&A και μεταξύ πολλών, απάντησε και στο τι όνομα θα δώσουν μαζί με τον σύζυγό της στην κόρη τους. «Σιμόνη θα την πούμε όπως και την μαμά του Κώστα» είπε η γνωστή make up artist.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved