Νεκτάριος Κυρκόπουλος στο gossip-tv: Τα γυρίσματα ταινίας στο Άμπου Ντάμπι και η εξάντλησή του
Showbiz

Νεκτάριος Κυρκόπουλος στο gossip-tv: Τα γυρίσματα ταινίας στο Άμπου Ντάμπι και η εξάντλησή του

Ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος αυτή την περίοδο βρίσκεται στο Άμπου Ντάμπι κι ενώ πήγε εκεί για λίγες μόνο ημέρες, τελικά πέρασαν σχεδόν δύο μήνες!

Και όπως φαίνεται δεν θα επιστρέψει σύντομα στην Ελλάδα καθώς τα επαγγελματικά του εκεί πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και οι προτάσεις διαδέχονται η μία την άλλη.

Ο ίδιος συμμετέχει σε ταινία πακιστανικής παραγωγής ενώ του έχει γίνει πρόταση και για έναν ακόμη ρόλο!

Το gossip-tv.gr επικοινώνησε μαζί του και μας μίλησε για τη νέα του αυτή συνεργασία.

Οι σωστοί συνεργάτες

«Έχω ένα πάρα πολύ καλό πρακτορείο, έναν πολύ καλό ατζέντη, πολύ καλό
σκάουτερ και πάρα πολύ καλή ομάδα γενικότερα που είμαι μαζί τους πάνω από 15 χρόνια πλέον», λέει ο Νεκτάριος Κυρκόπουλος.

Kyrkopoulos-(4).jpeg

Πώς πήρε τον ρόλο

«Η ταινία η οποία συμμετέχω είναι πακιστανικής παραγωγής. Ο ρόλος ήρθε μέσα από ένα casting, όπως γίνεται πάντα στο εξωτερικό και όχι μέσω γνωριμιών και δημοσίων σχέσεων», εξηγεί και συνεχίζει:

«Οφείλω να ομολογήσω ότι έχω πάρα πολύ στρες γιατί οι διάλογοι είναι πάρα πολύ μεγάλοι και έχω ελάχιστο χρόνο να τους μάθω ενώ δεν είμαι και καλός στην αποστήθιση. Επιπλέον, ο ελεύθερός μου χρόνος δεν είναι και τόσο ελεύθερος τελικά γιατί τρέχω σε άλλα casting και οντισιόν και δεν έχω και πολύ χρόνο για διάβασμα οπότε η πίεση είναι πάρα πολύ μεγάλη συν ότι τα γυρίσματα έχουν πάρει παράταση. Εγώ θέλω να είμαι Ελλάδα για το Πάσχα οπότε είμαι πιεσμένος».

Kyrkopoulos-(2).jpeg

Η νέα πρόταση και η εξάντληση

«Παράλληλα με τα γυρίσματα της ταινίας μού ήρθε και ένας ρόλος για κάτι άλλο και προσπαθώ να συνδυάσω και τα δύο. Οπότε γενικά υπάρχει πίεση και σε αυτό. Είχα έρθει εδώ πέρα για ένα δεκαήμερο και έχω μείνει ήδη ένα μήνα και 20 μέρες και δεν θέλω να παρατείνω κι άλλο τη διαμονή μου εδώ. Αναγκάζομαι και αλλάζω αρκετά ξενοδοχεία και όλο αυτό με έχει κουράσει. Επίσης δεν γυμνάζομαι και δεν κάνω σωστή διατροφή, οπότε όλο αυτό με έχει εξαντλήσει», αναφέρει στο gossip-tv.gr!

Δείτε αποκλειστικά στιγμιότυπα με τον Νεκτάριο Κυρκόπουλο στα γυρίσματα:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved