Αλιμπέρτη: Έτσι διατηρεί την σιλουέτα της στα 57  – Τα γεύματα και η τροφή που δεν παραλείπει
Showbiz

Αλιμπέρτη: Έτσι διατηρεί την σιλουέτα της στα 57 – Τα γεύματα και η τροφή που δεν παραλείπει

Η Σοφία Αλιμπέρτη είναι από τις γυναίκες που προσέχουν ιδιαιτέρως την εμφάνισή τους.

Από τα πρώτα της χρόνια στο χώρο της υποκριτικής κι έπειτα σε αυτόν της παρουσίασης μέχρι και σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη δεν έχει αλλάξει καθόλου.

Πέρα από τα «γλυκά» σημάδια που αφήνει ο χρόνος στο πρόσωπο, η σιλουέτα της παραμένει αψεγάδιαστη!

1678276800328-518439308-aliberti-(6).jpg

Και πώς όχι αφού χρόνια ολόκληρα η ηθοποιός, παρουσιάστρια και επιχειρηματίας προσέχει πολύ τι τρώει ενώ λατρεύει το περπάτημα. Μπορεί, όπως πρόσφατα αποκάλυψαν οι γιοι της, να μην μαγειρεύει όμως οι λιχουδιές που όλη μέρα τσιμπολογάει είναι υγιεινές και ποτέ δεν λείπει από το πιάτο της το βραστό αυγό αλλά και το αβοκάντο.

«Δεν υπάρχει καλύτερη στη μαγειρική από τη μαμά, αλλά αρνείται να το κάνει. Είναι εκπληκτική, βάζει πολλή αγάπη σε ό,τι κάνει. Είναι η βασίλισσα των σνακ. Πεινάς και σου φτιάχνει τις πιο καταπληκτικές μπρουσκέτες. Ξεκινάς να φας μία και τρως άλλες επτά! Φρυγανίζει το ψωμί, βάζει μαγιονέζα, σολομό, αβοκάντο και πιπεράκι, και έτοιμο το πιάτο», δήλωσαν οι γιοι της. Τα μικρά υγιεινά και μεσογειακά γεύματα είναι το μυστικό της.

Η Σοφία Αλιμπέρτη πρόσφατα αποκάλυψε πώς ένιωσε όταν μπήκε στην εμμηνόπαυση.

1678276790044-82529347-aliberti-(2).jpg

«Όταν μπήκα στην εμμηνόπαυση, αρχικά θύμωσα γιατί θεώρησα ότι η φύση δε με θέλει άλλο και με βάζει σε αναμονή… Αυτό που πραγματικά αισθάνθηκα ήταν για πρώτη φορά στη ζωή μου μία απίστευτη αίσθηση γαλήνης και ελευθερίας… Αυτή τη στιγμή που μιλάμε δεν το αλλάζω με τίποτα… για πρώτη φορά ανήκω σε εμένα και δεν με παρασύρει τίποτα, καμία ορμόνη και κανένα συναίσθημα…»!

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved