Θανάσης Τσαλταμπάσης για την συνάδελφο σύντροφό του: «Δεν έχουμε εγωισμό…»
Showbiz

Θανάσης Τσαλταμπάσης για την συνάδελφο σύντροφό του: «Δεν έχουμε εγωισμό…»

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης μίλησε για όλα. Η σύντροφός του Αγοραστή Αρβανίτη είναι επίσης ηθοποιός και φυσικά αναφέρθηκε και σε αυτή.

«Σε εμάς λειτουργεί θετικά. Καταλαβαίνω ότι για κάποιον το να μιλά και στο σπίτι για δουλειά μπορεί να είναι άσχημο. Σε εμάς συμβαίνει το αντίθετο. Γι' αυτό, ενώ ξεκινήσαμε δειλά-δειλά πριν από κάποια χρόνια, τον τελευταίο καιρό σχεδόν το επιδιώκουμε να συνεργαζόμαστε, γιατί περνάμε ωραία και έχουμε πολλά πράγματα να συζητήσουμε μετά».

Η σχέση τους, άλλωστε, είναι δοκιμασμένη, αφού μετρά 14 χρόνια.

«Δεν έχουμε εγωισμό και ο καθένας χαίρεται και καμαρώνει απίστευτα για τον άλλον. Εγώ χαίρομαι περισσότερο για την Αγοραστή όταν της συμβαίνει κάτι καλό. Το ίδιο νιώθει και εκείνη».

Η δημιουργία οικογένειας είναι ζητούμενο για το ζευγάρι των ηθοποιών.

«Ναι, σίγουρα θα θέλαμε ένα παιδί», λέει ο Θανάσης Τσαλταμπάσης στη Realnews.

«Η οικογένεια και για τους δύο είναι κάτι πάρα πολύ σημαντικό», σημειώνει.

1675175114739-651389690-tsaltampasis-6.jpg

Παρ' όλα αυτά, το ενδεχόμενο ενός γάμου μοιάζει μακρινό για εκείνους.

«Δεν έχουμε τέτοιο σκοπό, αλλά, αν τύχει, θα το δούμε και αυτό. Δεν κοπτόμαστε κιόλας... Όταν έπειτα από πολλά χρόνια νιώθεις ότι έχεις την ουσία, αυτό σου φαίνεται μηδαμινό».

Και τι εύχεται ο Θανάσης για το 2023;

«Εύχομαι να είμαστε πιο ανοιχτοί απέναντι στην ελευθερία του άλλου. Είναι αδιανόητο να επεμβαίνει κανείς στις ελευθερίες του άλλου. Και, δυστυχώς αυτό υπάρχει στην κοινωνία μας σε όλα τα επίπεδα και θα ήθελα πολύ να αλλάξει.

Όσο για την προσωπική μου ζωή, αν διατηρηθεί αυτό που έχω, θα ήμουν πολύ ευχαριστημένος! Είμαστε πραγματικά πολύ ισορροπημένοι και ευτυχισμένοι μαζί. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και ισορροπημένος με τη σχέση μας και εύχομαι να συνεχίσει να είναι έτσι».

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved