Έλενα Μεγγρέλη: Αποκαλύπτει τα κοινά στοιχεία που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται στον «Παράδεισο»
Showbiz

Έλενα Μεγγρέλη: Αποκαλύπτει τα κοινά στοιχεία που έχει με την ηρωίδα που υποδύεται στον «Παράδεισο»

Φέτος, την απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Δάφνης στη σειρά του ALPHA «Ο Παράδεισος των κυριών».

Ο λόγος για την ηθοποιό Έλενα Μεγγρέλη, η οποία μιλάει για αυτή τη συνεργασία και για την ηρωίδα που υποδύεται. Επίσης, αποκαλύπτει πως στη συνέχεια του σίριαλ θα συμβούν πολλές ανατροπές.

  • Tη φετινή τηλεοπτική χρονιά σε απολαμβάνουμε μέσα από τον ρόλο της Δάφνης στη σειρά «O Παράδεισος των κυριών». Πώς κυλάει αυτή η συνεργασία;

Χαίρομαι που είμαι μέλος μιας πολύ καλής και δημιουργικής ομάδας. Συνεργάζομαι με εξαιρετικούς συναδέλφους ηθοποιούς, ένα υπέροχο, πολυπληθές συνεργείο και άψογους συντελεστές, σε ένα καλό και φιλικό κλίμα.

  • Τι είναι το πιο σημαντικό για σένα σε μια δουλειά;

Για μένα το πιο σημαντικό σε μια δουλειά είναι οι συνεργάτες. Είναι εκείνοι που μου δημιουργούν το πλαίσιο να νιώθω ασφαλής, για να προσπαθώ να βελτιώνομαι και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό σε ό,τι καταπιάνομαι.

  • Πώς βιώνεις την επιτυχία που σημειώνει το σίριαλ;

Από τα πρώτα σενάρια που διάβασα, είχα ένα προαίσθημα ότι η σειρά θα πάει καλά και ευτυχώς το ένστικτό μου δεν με πρόδωσε. Χαίρομαι που συμμετέχω σε κάτι αξιόλογο, το οποίο έχει αποδοχή από το κοινό. Πάντως, δεν έχει αλλάξει κάτι στη ζωή μου πέρα από το ότι κάποιες φορές με αναγνωρίζουν στον δρόμο.

megglrei.jpg
  • Όπως όλα δείχνουν, η σειρά θα πάρει το πράσινο φως και για την επόμενη χρονιά. Εσύ είσαι θετική να συνεχίσεις;

Ναι, είμαι θετική να συνεχίσω και την επόμενη χρονιά και να είμαι κομμάτι αυτής της ωραίας ομάδας και δουλειάς.

  • Τι είναι αυτό που σε ιντριγκάρει στην ηρωίδα που υποδύεσαι;

Με τη Δάφνη είμαστε πολύ διαφορετικές και αυτό ακριβώς με ιντριγκάρει και τολμώ να πω πως με διασκεδάζει στην ερμηνεία της. Προέρχεται και αντιπροσωπεύει ένα σύμπαν πολύ ξένο για μένα: κατάγεται από μια μεγαλοαστική οικογένεια, είναι μεγαλωμένη με οικονομικές ανέσεις και ευκολίες και είναι αγενής, σνομπ και κακομαθημένη, σε σημείο που ενίοτε γίνεται αντιπαθητική. Παρ’ όλα αυτά, της αναγνωρίζω πως είναι πολύ γενναιόδωρη συναισθηματικά με τον κύκλο της, ερωτεύεται και αγαπάει με ανιδιοτέλεια και πάθος, είναι συγκινητικά πιστή φίλη, είναι δυναμική, πεισματάρα, αγωνίστρια, καλλιεργημένη και πολύ προοδευτική για την εποχή της.

  • 'Έχεις κοινά στοιχεία με τη Δάφνη;

Νομίζω ότι είμαι και εγώ πολύ πεισματάρα και πολύ αγαπησιάρα σαν τη Δάφνη. Ελπίζω να είμαι τόσο καλή και «παρούσα» φίλη όσο η Δάφνη στους φίλους της, είπε η Έλενα Μεγγρέλη στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved