Γερμανού: Η αποστομωτική της απάντηση σε κακόβουλο σχόλιο στο twitter: «όλη η μοχθηρή ψυχή της...»
Showbiz

Γερμανού: Η αποστομωτική της απάντηση σε κακόβουλο σχόλιο στο twitter: «όλη η μοχθηρή ψυχή της...»

Την απάντησή της έδωσε η Ναταλία Γερμανού σε ένα από τα πιο κακόβουλα σχόλια που έχουμε διαβάσει ποτέ από χρήστη του twitter.

Φυσικά η παρουσιάστρια που είναι λάτρης του συγκεκριμένου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, δεν το άφησε να «πέσει κάτω» καθώς ένιωσε να βάλλεται και πόσο μάλλον που το σχόλιο αφορούσε σε μια φωτογραφία της σε μικρή ηλικία.

germanou-(7).jpg

«Όλη η μοχθηρή ψυχή της σε μία εικόνα», ήταν το σχόλιο στη φωτογραφία της Ναταλίας σε ηλικία μόλις 5 ετών.

«Έχουμε νικητήριο τουί: αφού ξεπέρασαν τα ηλικιακά και σεξιστικά σχόλια, εδώ το account αποφάσισε ότι η μοχθηρή ψυχή μου αποκαλύφθηκε στα 5 μου, φοβισμένη θυμάμαι ήμουν με το χέρι της γιαγιάς μου πάνω μου. Και εις ανώτερα παιδιά», απάντησε η Ναταλία Γερμανού. Αξίζει βέβαια να σημειωθεί πως πολλοί ήταν και οι χρήστες που τα «έβαλαν» μαζί του για το σχόλιο του.

Δες το στη gallery

«Πάντα μας αρέσει να μας συμπαθούν και να ακούμε καλά λόγια, αυτό είναι αλήθεια. Απλώς, κάποια στιγμή μεγαλώνοντας, καταλαβαίνεις ότι δεν γίνεται να σε γουστάρουν όλοι. Αν συμβαίνει αυτό, κάτι δεν κάνεις πολύ σωστά. Τα πολύ χυδαία σχόλια τα αφήνω να πέφτουν κάτω…

germanou-(1).jpg

Αν κάποιος θέλει να μου ασκήσει κριτική και θέλει να χρησιμοποιήσει πράγματα που έχουν να κάνουν με το ότι με θεωρεί γριά ή ελεεινά άσχημη, γιατί να απαντήσω; Στα σχόλια για την ηλικία μου τι να πω, ότι είμαι 57 ετών και καλύτερα να πεθάνω; Στα 49 ξεκλειδώθηκα και αποφάσισα ότι δεν αντέχω την καταπίεση της ηλικίας», έχει απαντήσει σχετικά σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ναταλία Γερμανού.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved