Μελίνα Κανά: «Κάθε συνεργασία είναι κι ένα μικρό, ξεχωριστό διαμαντάκι»
NDP photo agency
Showbiz

Μελίνα Κανά: «Κάθε συνεργασία είναι κι ένα μικρό, ξεχωριστό διαμαντάκι»

Η Μελίνα Κανά σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της και με αφορμή την επιστροφή της στη σκηνή του Σταυρού του Νότου Plus.

Η σπουδαία ερμηνεύτρια μίλησε για τη συνεργασία με τον Θέμη Καραμουρατίδη, τις φιλίες στο χώρο αλλά και για το αν υπάρχουν τραγούδια που δυσκολεύεται να πει ζωντανά για συναισθηματικούς λογούς.

melina-kana-(2).jpg

Τι νέο έφερε ο Θέμης Καραμουρατίδης στην ερμηνεία σας;

«Η αρχή της καλλιτεχνικής μας συνεργασίας με τον Θέμη έγινε με το τραγούδι «Αγάπα με και πούλα με» που ήταν σε στίχους της Λήδας Ρουμάνη, η οποία ήταν αυτή που μας έφερε σε επαφή. Από τότε οι δρόμοι μας ενώθηκαν στενά κι έτσι γεννήθηκε «Η Σπίθα». Ο δίσκος δηλαδή που κυκλοφόρησε πριν λίγους μήνες από την Panik Records, με τη συμμετοχή πολλών σπουδαίων στιχουργών. Ο Θέμης είναι ένας σπουδαίος δημιουργός, ένας πολύ τρυφερός καλλιτέχνης και ένα πολύ φωτεινό πλάσμα. Είμαι πολύ χαρούμενη γι’ αυτή μας τη συνάντηση».

Σας έχει περάσει από το μυαλό να ασχοληθείτε με το ροκ τραγούδι;

«Σίγουρα μου πέρασε από το μυαλό και τολμώ να πω πως το δοκίμασα κάποια στιγμή, όταν συνεργάστηκα με την μπάντα Ο Γόης του Θησείου».

melina-kana-(3).jpg

Έχετε συνδεθεί με μεγάλες μορφές του ελληνικού τραγουδιού. Ποια είναι η φιλία που έχει αφήσει το μεγαλύτερο αποτύπωμα;

«Είχα την ευλογία στα χρόνια της μουσικής μου πορείας να συνδεθώ επαγγελματικά και προσωπικά με πολλούς αξιόλογους συναδέλφους. Κάθε συνεργασία είναι κι ένα μικρό, ξεχωριστό διαμαντάκι στο προσωπικό μου θησαυροφυλάκιο εμπειριών. Είναι σχεδόν αδύνατον να ξεχωρίσω κάποια, γιατί η καθεμία από αυτές είναι κρίκοι μιας μεγάλης αλυσίδας που ταξιδεύει μέσα στον χρόνο και με οδηγεί στο σήμερα».

Τι μουσική ακούγατε μεγαλώνοντας και ποιους καλλιτέχνες του εξωτερικού αγαπούσατε;

«Μεγάλωσα ακούγοντας ρεμπέτικα, λαϊκά και παραδοσιακά, αλλά υπήρχαν και ξένοι καλλιτέχνες που αγάπησα και με επηρέασαν. Ενδεικτικά αναφέρω τους Cure, τους Ramones και τους Portishead. Υπάρχουν πολλοί ακόμη».

melina-kana-(4).jpg

Υπάρχουν κάποια τραγούδια που δυσκολεύεστε να τα πείτε ζωντανά γιατί κουβαλάνε συναισθηματικό βάρος;

«Φυσικά και υπάρχουν πολλά, αλλά δεν το αφήνω να με επηρεάσει την ώρα που τραγουδώ ζωντανά πάνω στη σκηνή», λέει στην Αυγή.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved