Νατάσσα Εξηνταβελώνη: «Η Αμαλία θα θελήσει να ξετυλίξει το νήμα και να μάθει τι ακριβώς συνέβη»
Showbiz

Νατάσσα Εξηνταβελώνη: «Η Αμαλία θα θελήσει να ξετυλίξει το νήμα και να μάθει τι ακριβώς συνέβη»

Για τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» μιλάει η νέα ηθοποιός η οποία ανοίγει τα χαρτιά της και μας δίνει και νέες πληροφορίες για την Αμαλία. 

Μεγάλη επιτυχία βιώνει η ηθοποιός Νατάσσα Εξηνταβελώνη η οποία πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά «Ο Παράδεισος των Κυριών» ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Αμαλίας.

Η ανερχόμενη ηθοποιός σε συνέντευξή της αποκαλύπτει τη διαίσθησή της για το ρόλο αλλά και τα όσα αναμένονται να συμβούν σε σχέση με τον Ντίνο στα επόμενα επειδόδια.

paradeisos-(2).jpg

Το ένστικτό σου σου έλεγε ότι η σειρά θα πάει τόσο καλά;

Πάντα κάνω υποθέσεις, στην αρχή μιας δουλειάς, μιας παραγωγής, όταν δω το σύνοδο των ανθρώπων. Πίστεψα λοιπόν από την αρχή ότι «Ο παράδεισος» θα πάει πολύ καλά. Μιλάμε για μια δυνατή ομάδα και ένιωσα σιγουριά ότι όλα θα κυλήσουν όμορφα.

Το κλικ μέσα σου έγινε λόγω του ρόλου;

Όταν έγινε η πρόταση, δεν είχα διαβάσει μεγάλο μέρος των επεισοδίων. Οπότε ο ρόλος με άγγιξε πολύ, υπάρχουν ομοιότητες αλλά και διαφορές που είχα με τον ρόλο της Αμαλίας, που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον.

Paradeisos-(3).jpg

Το ότι μιλάμε για μία σειρά εποχής λειτούργησε θετικά;

Για εμένα αυτό είναι πάντα ωραίο. Νομίζω ότι έχουμε ανάγκη να επιστρέφουμε σε ρομαντικές εποχές. Επιπλέον, εμείς οι ηθοποιοί έχουμε μία παραπάνω αφορμή για μελέτη. Στη δική μας περίπτωση, επίσης, επειδή μιλάμε και για ένα πολυκατάστημα ρούχων, υπάρχει μία αισθητική, μας δίνεται η αίσθηση της μόδας της εποχής και αυτό είναι γοητευτικό.

Η Αμαλία είναι μία ηρωίδα που απασχολεί. Τον Ντίνο τον αγαπά βαθιά;

Το κορίτσι αυτό κινείται από τον έρωτά του για τον Ντίνο, δεν τον έχει ξεπεράσει. Η αίσθηση δικαιοσύνης όμως τη χαρακτηρίζει και με αυτό θα πορευτεί. Δεν είναι ένας χαρακτήρας που θα αδικήσει, θα νιώσει ζήλια, συναισθήματα για τα οποία δεν είναι υπερήφανη, αφού ζει έναν έρωτα που δεν προχωρά, αλλά δεν χάνει ποτέ τις αξίες της. Η Αμαλία βάζει τους άλλους πάνω από τον εαυτό της, όμως αυτό θα μετακινηθεί στο πέρασμα των επεισοδίων, θα κάνει πράγματα για τον εαυτό της.

paradeisos-(13).jpg

Θα τη δούμε να ερωτεύεται ξανά μετά τον Ντίνο;

Είναι πολύ νωρίς για εκείνον. Είναι αφοσιωμένη στα συναισθήματά της, οπότε θα αργήσει να κάνει τη μεγάλη αλλαγή στη ζωή της.

Η Αμαλία θα μάθει την αληθινή ταυτότητα των γονιών της;

Μαθαίνει πολλά πράγματα. Τη νοιάζει και τα ψάχνει, θα διεκδικήσει να ξετυλίξει το νήμα και να μάθει τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: Τύπος TV

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved