Γεωργίου Μάλλιου: Θυμάστε την πρώην παίκτρια του πρώτου My Style Rocks; Δείτε πώς είναι σήμερα
Showbiz

Γεωργίου Μάλλιου: Θυμάστε την πρώην παίκτρια του πρώτου My Style Rocks; Δείτε πώς είναι σήμερα

Η Γεωργία Μάλλιου υπήρξε -για πολλούς- το αντίπαλον δέος της Ραμόνας Βλαντή στο πρώτο My Style Rocks όπου νικήτρια ήταν η δεύτερη. 

Πεντέμιση χρόνια μετά από τον συγκεκριμένο πρώτο κύκλο του παιχνιδιού, η Γεωργία Μάλλιου η οποία σε ηλικία μόλις 25 ετών είχε φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί με τον σύντροφό της, συνεχίζει να ασχολείται με τη μόδα που τόσο πολύ αγαπάει.

Έχοντας χαρίσει στο τηλεοπτικό κοινό πολύ όμορφες και στυλάτες εμφανίσεις μέσα από το παιχνίδι και με προσεγμένα λουκς σε κάθε της εμφάνιση, η Γεωργία πλέον εργάζεται σε επώνυμα καταστήματα γυναικείας ένδυσης και υπόδησης, σε Αθήνα και Μύκονο τους καλοκαιρινούς μήνες.

Είναι αφοσιωμένη σε αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα και αγαπάει τόσο πολύ. Αν και απόφοιτη του τμήματος Επικοινωνίας και ΜΜΕ στο Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Γεωργία ασχολήθηκε ελάχιστα με τον χώρο της δημοσιογραφίας και αποφάσισε να αφοσιωθεί στη μόδα που της πηγαίνει και της αρέσει περισσότερο.

Απέχει από τα φώτα της δημοσιότητας όμως δείχνει να περνάει πολύ καλά στη ζωή της απολαμβάνοντας όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα.

Όσο για την εξωτερική της εμφάνιση, η Γεωργία φαίνεται πως δεν έχει αλλάξει καθόλου καθώς διατηρεί τις τέλειες αναλογίες της και το απαράμιλλο στυλ της. Δείτε την παρακάτω:

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved