Έλενα Κρίτα: «Πέρασα δύσκολα με τον θάνατο του Μίμη Χρυσομάλλη αλλά όφειλα να στηρίξω το παιδί μου»
Showbiz

Έλενα Κρίτα: «Πέρασα δύσκολα με τον θάνατο του Μίμη Χρυσομάλλη αλλά όφειλα να στηρίξω το παιδί μου»

Για τις δύσκολες στιγμές που βίωσε με την απώλεια του συζύγου, της Μίμη Χρυσομάλλη, μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ελένη Κρίτα.

Η ηθοποιός αποκάλυψε πως πέρασε κατάθλιψη ενώ το «φάρμακό» της ήταν η εργασιοθεραπεία.

krita-(2).jpg

Ποια είναι η μεγαλύτερη δυσκολία που έχετε βιώσει στην προσωπική σας διαδρομή;

«Οι μεγαλύτερες δυσκολίες της ζωής είναι οι απώλειες, ο θάνατος και οι σοβαρές αρρώστιες. Όχι, βέβαια, ότι και οι χωρισμοί, που είναι σαν μικροί θάνατοι, δεν είναι επώδυνοι. Φυσικά και είναι. Όμως μια βαριά αρρώστια και η πρόωρη απώλεια είναι από τα πιο δύσκολα βιώματα της πορείας μας».

Μια μεγάλη απώλεια για εσάς ήταν ο χαμός του Μίμη Χρυσομάλλη...

«Φυσικά, όπως και του πρώτου μου συζύγου, του Γιώργου Εμιρζά, που ήταν και ο πατέρας του γιου μου. Και εκείνος έφυγε νέος, μόλις λίγα χρόνια νωρίτερα από τον Μίμη. Μπορεί να μην ήμασταν πλέον ζευγάρι, ήμασταν όμως οικογένεια. Πρώτη σημαντική απώλεια ήταν αυτή και ύστερα από πέντε χρόνια «έφυγε» και ο Μίμης».

krita-(4).jpg

Πώς το διαχειριστήκατε τότε;

«Πολύ δύσκολα. Με κρατούσε η σκέψη ότι το παιδί μου είχε βιώσει ένα πολύ οδυνηρό χτύπημα, την απώλεια του πατέρα του και μέσα σε σύντομο διάστημα έζησε και το χαμό του δεύτερου πατέρα του, διότι τον Μίμη τον αγαπούσε σαν πατέρα του. Ήταν δεμένος μαζί του από 5 χρόνων. Αυτό με κράτησε. Δεν έπρεπε εγώ να το βάλω κάτω. Όφειλα να στηρίξω το παιδί μου. Έπρεπε να βρω την Ελένη, γεγονός που καθυστέρησε πολύ. Με βοήθησε πολύ η δουλειά, που την επιδίωξα στην αρχή. Έφυγα σε ΔΗΠΕΘΕ τους πρώτους μήνες. Έκανα Χορό στην Ερωφίλη, που είχα να κάνω 15 χρόνια. Έκανα εργασιοθεραπεία.; 'Ή δουλειά, πέρα από τη δυσκολία που σε αναγκάζει να εργαστείς ακόμα και αν έχεις μόλις κηδέψει έναν πολύ δικό σου άνθρωπο, σε βοηθά αυτές τις περιόδους του πένθους να βγεις από τον εαυτό σου»

Ο Μίμης Χρυσομάλλης έφυγε ξαφνικά...

«Πράγματι, έφυγε πολύ απότομα. Όχι έπειτα από μια αρρώστια, οπότε θα ήταν ως ένα βαθμό αναμενόμενο και θα μπορούσες να πεις σαν παρηγοριά ότι ξεκουράστηκε. Χαιρετάς τον άλλο για λίγο και σε μία ώρα έχει συμβεί το κακό και έχει φύγει για πάντα».

krita-(3).jpg

Περάσατε κατάθλιψη τότε;

«Βεβαίως και πέρασα κατάθλιψη, και τότε και μετά από ένα διάστημα, διότι εκεί που πιστεύεις ότι την έχεις ξεπεράσει, επανέρχεται», εξομολογήθηκε η ηθοποιός στο περιοδικό 7 μέρες Tv

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved