Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας έδειξε τη συλλογή της από κοσμήματα και δεν το πιστεύαμε! Πώς τα οργάνωσε
Showbiz

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Μας έδειξε τη συλλογή της από κοσμήματα και δεν το πιστεύαμε! Πώς τα οργάνωσε

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου εκτός από πολύ μία πλούσια γκαρνταρόμπα από μοναδικά κομμάτια, διαθέτει και μία πολύ ενημερωμένη και πλούσια κοσμηματοθήκη που έχει οργανώσει με μοναδικό τρόπο. 

Φέτος, που την απολαμβάνουμε στο My Style Rocks, έχει λατρεία για τα εντυπωσιακά κοσμήματα που συνδυάζει άψογα με τα ρούχα που επιλέγει για κάθε εμφάνισή της.

Μάλιστα, συχνά σε παρατηρήσεις της στις διαγωνιζόμενες που συμμετέχουν στο παιχνίδι, παρατηρεί τα κοσμήματα που φορούν και δίνει ιδιαίτερη σημασία στον τρόπο που συνδυάζονται όλα μεταξύ τους.

iliana-papageorgiou-(2).jpg

Η ίδια φοράει συχνά βραχιόλια, δαχτυλίδια και κολιέ ενώ τα αγαπημένα της είναι τα σκουλαρίκια που συνήθως είναι oversized για να τραβούν το βλέμμα και να κάνουν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα κάθε εμφάνισή της.

Η μεγάλη συλλογή της λοιπόν από κοσμήματα, προκειμένου να βρίσκει η ίδια και να φοράει ανάλογα με τα ρούχα της, πρέπει να είναι και αξιοποιήσιμη, γι' αυτό και την έχει τακτοποιήσει κατάλληλα ώστε να βρίσκει κάθε στιγμή τα κομμάτια εκείνα που θέλει την ώρα που ετοιμάζεται.

Τα έχει τοποθετήσει σε ειδικά κουτιά σε ροζ και φούξια χρώμα με ειδικές προθήκες, άλλες πιο μεγάλες και άλλες πιο μικρές για τα σκουλαρίκια ή τις καρφίτσες που είναι μικρότερα σε μέγεθος. Έτσι, δεν χάνει τίποτα απολύτως και όλο και πιο συχνά την ανανεώνει όταν δει στα μαγαζιά κάτι που της αρέσει.

Διαβάστε επίσης:

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved