Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Η κόρη μου τελείωσε τη δραματική σχολή και τώρα δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα»
Showbiz

Νατάσα Τσακαρισιάνου: «Η κόρη μου τελείωσε τη δραματική σχολή και τώρα δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα»

Οι περισσότεροι θυμούνται τη Νατάσα Τσακαρισιάνου από τους «Αυθαίρετους» του Mega, όπου υποδυόταν τη Σούλα, τη σύζυγο του Χρήστου Βαλαβανίδη. 

Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, παραμένει μακριά από τα φώτα της σκηνής και της τηλεόρασης και σήμερα δεν κρύβει την επιθυμία της να επιστρέψει, όχι όμως άνευ όρων.

Θέατρο θα κάνετε;

Πλάκα μου κάνεις; Με κοροϊδεύεις; Θα ήθελα να παίξω στο θέατρο, αλλά δεν μπορώ χωρίς να πληρώνομαι. Δεν έχω φτάσει σε τέτοιο σημείο ακόμη. Δεν πειράζει, ειλικρινά. Είμαι στο σπίτι μου, δεν ενοχλώ κανέναν. Μια χαρά είμαι. Δεν έφτασα σε αυτή την ηλικία για να παίζω και να μην παίρνω χρήματα.

Η κόρη σας έχει τελειώσει τη σχολή του Γιώργου Αρμένη. Ασχολείται με την ηθοποιία;

Η Γλυκερία τελείωσε τη σχολή, έκανε κάποιες κουλτουριάρικες θεατρικές δουλειές και σε όσες οντισιόν πήγε ήταν σικέ. Έχει καταλήξει αυτή τη στιγμή να δουλεύει σε μαγαζί με ρούχα.

Σας λείπει η εποχή που παίζατε στους «Αυθαίρετους»;

Όχι, δεν μου λείπει. Βλέπω ότι γίνονται παντού σίριαλ και τελικά λες: «Κάτσε, ρε παιδί μου, μια πρόταση της προκοπής δεν υπάρχει;». Το ζήτημα δεν είναι απλώς να σου κάνουν την πρόταση, είναι ότι υπάρχει έλλειψη αξιοπρέπειας. Δεν τους ενδιαφέρει όχι η Τσακαρισιάνου, αλλά κανένας. Από εκεί και πέρα, αν κάποιος κάνει συμβιβασμούς, συμβιβάζεται και είναι στη δουλειά. Οικονομικά πώς είστε; Δεν μπορώ να σου πω ότι είμαι καταπληκτικά, αλλά είμαι καλά. Όσο ζούσε ο Τάσος, ήμουν σε άλλη φάση. Τώρα δεν είμαι. Αν ζούσε ο Τάσος, θα μπορούσα να κάνω θέατρο και χωρίς λεφτά. Τώρα δεν γίνεται.

Πηγή: Secret

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved