Παραδόθηκε ο τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης
Showbiz

Παραδόθηκε ο τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης

Στην Ασφάλεια Ρεθύμνου παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης ο γνωστός τράπερ που κατηγορείται για τον βιασμό 19χρονης φοιτήτριας. 

Παραδόθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Ασφάλεια Ρεθύμνου ο τράπερ που κατηγορείται για το βιασμό 19χρονης φοιτήτριας στο Ρέθυμνο.

Μαζί με τον 24χρονο τράπερ παραδόθηκε και ο ένας εκ των συνεργατών του, ο 23χρονος Έλληνας που και εκείνος αντιμετωπίζει τις ίδιες κατηγορίες.

Για το περιστατικό έχει ήδη ασκηθεί ποινική δίωξη για ομαδικό βιασμό σε βάρος των δυο και ενός ακόμη συνεργάτη τους, ενός 30χρονου ομογενούς από την Αλβανία.

Μέχρι πρότινος ο γνωστός ράπερ ήταν άφαντος ενώ ο 30χρονος κατηγορούμενος συνελήφθη το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο λιμάνι του Ηρακλείου, λίγο πριν μπει στο πλοίο της γραμμής.

Σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Δευτέρας 3/4, στο Ρέθυμνο. Η 19χρονη ισχυρίστηκε ότι βρισκόταν υπό την επήρεια μέθης και κατηγορεί τον τράπερ πως μαζί με τον φίλο της, της προσέφεραν κάνναβη και στη συνέχεια την οδήγησαν σε ξενοδοχείο όπου τη βίασαν.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, από την ιατροδικαστική εξέταση δεν προέκυψαν ευρήματα που να συνηγορούν για βιασμό.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved