Έφη Θώδη: «Ένας που είχα κάποτε, μου έσκισε το μπούστο από τα νεύρα του. Έχω φάει και χαστούκι»
Showbiz

Έφη Θώδη: «Ένας που είχα κάποτε, μου έσκισε το μπούστο από τα νεύρα του. Έχω φάει και χαστούκι»

Η Έφη Θώδη μίλησε για όλους και για όλα σε συνέντευξή της σε γνωστό περιοδικό.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για όλα ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στις σχέσεις που είχε στο παρελθόν.

  • Δεχτήκατε ποτέ σεξουαλική παρενόχληση;

Όταν είσαι μια ωραία γυναίκα, πάντα θα έχειε παρενολήσεις. Αν γυρίσω τον χρόνο και αρχίσω να κυνηγάω τον έναν και τον άλλον, είναι δώρο άδωρο. Δεν αξίζει τον κόπο να ασχολείσαι με αυτά τα πράγματα. Οι άντρες πρέπει να είναι κυνηγοί, αλλά όχι βιαστές.

  • Υπήρξε κάποιος που σας έφερε σε δύσκολη θέση;

Με περικύκλωναν όλοι, αλλά εγώ κρατούσα τη θέση μου. Εάν δεν θέλει και η γυναίκα, δεν νομίζω ότι με το ζόρι μπορεί να το κάνει ένας άντρας. Εκτός αν η γυναίκα είναι μικρή και αδύναμη και ο άντρας έχει τόσες δυνάμεις που να την βάλει κάτω.

  • Σας ζήλευαν οι σύντροφοί σας;

Είχα πολλές ζήλιες.Ένας που είχα κάποτε, μου έσκισε το μπούστο από τα νεύρα του. «Τι είναι αυτό που φοράς;» με ρώτησε και το έπιασε και το έκανε μαντήλι. Με ζήλευε πολύ και χώρισα. Δεν αντέχεται η ζήλια, γιατί φέρνει γκρίνιες και πολλά.

  • Υπήρξε σύντροφος που σήκωσε το χέρι του πάνω σας;

Ναι στο παρελθόν, σήκωσαν. Μου είχαν ρίξει χαστούκι. Όταν σήκωναν το χέρι τους όμως, μετά από λίγο έφευγα. Δεν διορθώνονται αυτές οι συμπεριφορές. Όποιοι σηκώνουν το χέρι τους και έχουν αυτό το ελάττωμα, δεν διορθώνονται. Δεν είναι ωραίο να σε χτυπάει ο άντρας. Καλύτερα να είσαι μόνη ή να βρεις κάποιον που δεν το κάνει, είπε η Έφη Θώδη στο Λοιπόν.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved