Κώστας Καζανάς: «Θα συνεχίσω και τη δεύτερη σεζόν στον Έρωτα φυγά»
Showbiz

Κώστας Καζανάς: «Θα συνεχίσω και τη δεύτερη σεζόν στον Έρωτα φυγά»

Ο Κώστας Καζανάς υποδύεται τον Μιχάλη στη σειρά εποχής Έρωτας φυγάς, που είναι ένας γιατρός. Διαβάστε εδώ όλα όσα είπε ο ηθοποιός για τη σειρά και τον ρόλο του.

Ο ηθοποιός μίλησε για τον ρόλο του σε πρόσφατη συνέντευξή του ενώ αποκάλυψε ότι θα συνεχίσει στη σειρά και την επόμενη – δεύτερη σεζόν.

  • Ο «Έρωτας φυγάς» έχει πάρει το «πράσινο φως» και για του χρόνου. Είστε θετικός να συνεχίσετε τον ρόλο του Μιχάλη;

Ναι βέβαια! Έγινε η συζήτηση και θα συνεχίσω! Ήμουν θετικός από την πρώτη στιγμή να συνεχίσω να βρίσκομαι στη σειρά.

  • Πόσο εύκολο είναι να είστε σε μία σειρά που είναι και καθημερινή και εποχής; Υπάρχει επιπλέον δυσκολία;

Ναι, γιατί πρέπει να φοράμε τα ρούχα και να μιλάμε και να συμπεριφερόμαστε όπως έκαναν οι άνθρωποι τότε, τη δεκαετία του '50, με αυτές τις διαφορές που υπάρχουν. Είναι πολύ δύσκολο, αλλά έχει πολύ ενδιαφέρον! Έχω πάρει κάποια δάνεια στην ομιλία και χαρακτηριστικά από ανθρώπους που έζησαν εκείνη τη δεκαετία.

Οι δυσκολίες δεν αφορούν μόνο το γεγονός ότι η σειρά είναι εποχής, αλλά και τα εξωτερικά γυρίσματα και τις διαδρομές. Θέλω να πω ότι δεν έχουμε περιοριστεί στο στούντιο, γιατί δεν έχουμε καθόλου στούντιο.Έχει μεγάλο βαθμό δυσκολίας αυτό για όλους μας. Η πίεση είναι αφόρητη μερικές φορές, αλλά το αποτέλεσμα μας δικαιώνει.

  • Στην τηλεόραση σας έχουμε δει σε πολύ επιλεκτικές δουλειές! Το θέατρο έχει τον «πρώτο λόγο» στην καρδιά σας;

Εντάξει τώρα θα πω το κοινότοπο, το θέατρο είναι μαγεία, γιατί είναι live. Είναι όπως πότε να δείτε ένα αγαπημένο σας συγκρότημα ή να το ακούσετε από το CD ή το Διαδίκτυο. Είναι διαφορετική η αμεσότητα της ζωντανής μουσικής και του θεάτρου. Στο θέατρο υπάρχουν η διάδραση και η άμεση επαφή με τον κόσμο. Η μαγεία του θεάτρου είναι ότι τα συναισθήματα είναι αληθινά και περνούν από τους ηθοποιούς στο κοινό.

  • Παράλληλα πρωταγωνιστείτε και στην παράσταση «Άκρως συμπαντικό» στο Σύγχρονο Θέατρο...

Ναι, συνεχίζουμε μέχρι την Κυριακή των Βαΐων 9 Απριλίου στο Σύγχρονο θέατρο. Επίσης, την Κυριακή 23 Απριλίου η παράσταση θα παρουσιαστεί στην Πάτρα και στις 13 Μάίου στη Λαμία. Πρόκειται για μία μαύρη κωμωδία της Σάρλοτ Τζόουνς σε σκηνοθεσία Κωνσταντίνας Νικολαΐδη και παίζουμε μαζί με τους εξαιρετικούς ηθοποιούς Μπέσσυ Μάλφα, Μιχάλη Μαρκάτη, Κωνσταντίνο Μουταφτσή, Φωτεινή Ντεμίρη και Τζούλι Τσόλκα, είπε ο Κώστας Καζανάς στο my tv.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved