Βαγγέλης Αλεξανδρής για Παράδεισο των Κυριών: «Ψάχνω να βρω τα τρωτά σημεία του Αποστόλη»
Showbiz

Βαγγέλης Αλεξανδρής για Παράδεισο των Κυριών: «Ψάχνω να βρω τα τρωτά σημεία του Αποστόλη»

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής, ως γνήσιος καλλιτέχνης, υποστηρίζει με όλο του το «είναι» κάθε χαρακτήρα που καλείται να ενσαρκώσει, πόσω μάλλον εκείνον του Αποστόλη Βασιλείου στον «Παράδεισο των κυριών» του ALPHA, ο οποίος ως προς τον δικό του χαρακτήρα είναι... εντελώς κόντρα ρόλος.

Παρ’ όλα αυτά, με την υποκριτική του δεινότητα τον έχει φέρει εις πέρας στο έπακρο, παρόλο που πολλές φορές έρχεται και ο ίδιος σε δύσκολη θέση με αυτά που κάνει ο ήρωάς του.

  • Πλέον η υπόθεση της σειράς έχει προχωρήσει κατά πολύ κι έχουμε γνωρίσει τους ήρωες από την καλή και από την ανάποδη. Αλλά το πρόσωπο που υποδύεστε... μόνο ανάποδη πλευρά έχει.

«Ψάχνω κι εγώ να βρω τα τρωτά του σημεία καθώς είναι δύσκολος ο χαρακτήρας του και εντελώς κόντρα σε μένα, αν και ο Αποστόλης έχει κάποιες εκλάμψεις ευαισθησίας, θα τον δούμε να δακρύζει, να ζητάει συγχώρεση από τον γιο του γιατί καταλαβαίνει ότι ο τρόπος του είναι τουλάχιστον άκομψος, αλλά στη συνέχεια..: δεν έγινε και τίποτα. Συνεχίζει να δρα από εκεί που έμεινε. Από την άλλη γνωρίζει ποιος είναι και τη χοντροκοπιά του. Στη βάση αυτών που λέει δεν έχει άδικο, αλλά είναι ο τρόπος που τα κοινοποιεί ή τα διεκδικεί ο οποίος τον κάνει να φαίνεται άξεστος».

  • Τον λες και αδίστακτο, αμοραλιστή και αριβίστα...

«Όλα τα επίθετα με... στερητικά άλφα τον αντιπροσωπεύουν συν το γεγονός ότι είναι και αλαζόνας. Όμως με την Ντέπυ είναι ασυνήθιστα περιποιητικός και όχι μόνο γιατί είναι άρρωστη. Να μια καλή του πλευρά».

  • Έχει συνειδητοποιήσει ότι είναι η χήρα του γιου του, Αριστείδη;

«Όχι και όταν το μάθει θα αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση για τη διάλυση της σχέσης τους».

  • Ο Αποστόλης είναι κλασικός προικοθήρας και όσο η γυναίκα του η Όλγα δεν αντιδρούσε, έκανε ό,τι ήθελε. Όμως... ξύπνησαν οι σκλάβοι, Αντωνάκη.

«Ο Αποστόλης είναι γεμάτος αντιθέσεις. Μπορεί να είναι ό,τι είναι, αλλά δεν θέλει να διαλύσει την οικογένειά του. Ενώ μπορεί και έχει τη δύναμη, τη λαμογιά και την καπατσοσύνη να πάρει την περιουσία στο όνομά του και να μην το καταλάβει κανείς, δεν το κάνει. Το ότι είχε μια ερωτική σχέση με την υπηρέτρια ή μπορεί να έχει ερωμένες είναι κάτι φυσικό γι΄ αυτόν. Μην ξεχνάμε και την εποχή στην οποία διαδραματίζεται η σειρά. Μια τέτοια συμπεριφορά, ειδικά από ανθρώπους με οικονομική επιφάνεια, ήταν συνηθισμένη, αλλά η οικογένεια ήταν ιερό πράγμα.

Ένα άλλο στοιχείο που σίγουρα ξεφεύγει από πολλούς θεατές είναι ότι εκείνη την εποχή για μοιχεία έμπαινες στη φυλακή. Ήταν ποινικό αδίκημα για το οποίο αν σε έπιαναν επ’ αυτοφώρω σε πήγαιναν στο τμήμα με το σεντόνι».

  • Δεν φαίνεται όμως να το συμμερίζεται κι επιπλέον δεν φροντίζει να συμπεριφέρεται στην Όλγα και στον Πάρη με τον πρέποντα τρόπο.

«Έτσι έμαθε από τον πατέρα του. Το... "έτσι έμαθα" είναι μια νοοτροπία που υπάρχει δυστυχώς και στις μέρες μας. Είναι αφοπλιστικά ηλίθιο. Αν ρωτήσεις “σου αρέσει αυτό που κάνεις;", η απάντηση είναι πάντα “όχι. Κι αν ξαναρωτήσεις "τότε γιατί δεν το διόρθωσες;”, η απάντηση είναι “γιατί έτσι έμαθα"».

  • Όμως ο Αποστόλης δεν ρίχνει νερό στο κρασί του και συνεχίζει να προσβάλλει την Όλγα.

«Εδώ η απάντηση είναι “έτσι με γνώρισες. Έτσι ήμουν πάντα". Αν μπορούμε να δούμε τη λογική στο παράλογο, έχει δίκιο σε αυτό. Η γυναίκα του δεν είδε το άλλο του πρόσωπο ξαφνικά. Τριάντα χρόνια γάμου έχουν περάσει και είναι μαζί σε αυτή τη συνθήκη. Πάνω σε αυτή τη βάση, είναι πολύ ειλικρινής», είπε ο Βαγγέλης Αλεξανδρής στο tv 24.

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved