Όλγα Τρέμη: Η αισιοδοξία, ο 30χρονος γιος της και η τηλεόραση σήμερα
Showbiz

Όλγα Τρέμη: Η αισιοδοξία, ο 30χρονος γιος της και η τηλεόραση σήμερα

Σε μια από τις σπάνιες συνεντεύξεις της η Όλγα Τρέμη μιλά για τον 30χρονο γιο της αλλά και για την τηλεόραση σήμερα.

Το πρώτο που θα σε ρωτήσω, Όλγα μου, είναι τι κάνεις τώρα, πώς αισθάνεσαι;
«Μια χαρά. Πάντα θεωρώ ότι τα καλύτερα θα έρθουν».

Αισιόδοξη.
«Ναι, αισιόδοξη αλλά και με πίστη. Πιστεύω ότι θα γίνουν καλά πράγματα, και προσωπικά και γενικά».

Τι εννοείς προσωπικά; Στη δουλειά σου;
«Γιατί όχι, στη δουλειά μου, στην οικογένειά μου. Εχω κι ένα παιδάκι».

tremi-(2).JPG

Το οποίο είναι πόσων ετών τώρα;
«Ε, τριάντα».

Τριάντα; Δεν σου φαίνεται καθόλου. Δεν το λέω για να σε κολακεύσω, το εννοώ.
«Δεν είναι ο καθρέφτης ο κανονικός αυτός που βλέπουμε κάθε μέρα. Ο καθρέφτης μας είναι τα παιδάκια μας. Από εκεί καταλαβαίνουμε ότι μεγαλώνουμε, θέλουμε δεν θέλουμε».

Επαγγελματικά;
«Επαγγελματικά είμαι στο Newsbomb και κάνω δύο πράγματα που μου αρέσουν εξίσου: Aρθρογραφία -γιατί πάρα πολλοί με ταυτίζουν με την τηλεόραση κι εσύ ξέρεις πάρα πολύ καλά ότι η μεγάλη μου αγάπη είναι η γραπτή δημοσιογραφία- και Web TV, που μου δίνει και τη δυνατότητα να κάνω αυτό το οποίο η συμβατική τηλεόραση λίγο πολύ έχει αποκλείσει, δηλαδή πολιτική εκπομπή. Και τώρα που είναι προεκλογική περίοδος κάνω εκπομπές πιο τακτικά».

1681200652065-258116883-tremi-(4).JPG

Σε σχέση τώρα με την τηλεόραση, επειδή λέγονται διάφορα πράγματα, σε παρενόχλησε εσένα κανείς στη δουλειά σου, σεξουαλικά εννοώ.
«Οχι, ποτέ. Επειδή ήμουν μέσα σε ένα έντονα ανδρικό περιβάλλον και έπρεπε να αποδείξω διπλά και τριπλά σε σχέση με έναν άνδρα συνάδελφό μου ότι αξίζω πέντε πράγματα».

Εκλεινες κάθε δίοδο. Το λέω γιατί είσαι μια πάρα πολύ ελκυστική γυναίκα, ένα πλάσμα που έχει όλο το πακέτο, το μυαλό, την ομορφιά.
«Δεν έχει να κάνει η εμφάνιση αυτή καθαυτή. Εχει να κάνει το αν αντιλαμβάνεσαι εσύ ότι η εμφάνιση δεν μπαίνει στον επαγγελματικό χώρο ως χαρτί για να το χρησιμοποιείς. Οτι δεν είναι ένα χαρτί που θα το παίξεις για να επηρεάσει την επαγγελματική σου εξέλιξη».

tremi-(1).jpg

Νομίζω ότι την είδες την ταινία «Bombshell», για όσα έγιναν στο κανάλι του Fox. Είδες τι έκανε αυτός ο άθλιος τύπος με τις γυναίκες, και το φοβερότερο από όλα είναι ότι δεν μίλαγαν αυτές, φοβόντουσαν να μιλήσουν. Εσύ δεν θα μιλούσες αν σου συνέβαινε κάτι τέτοιο;
«Οχι, θα το ’λυνα απλώς».

Καλά, είμαι σίγουρος γι’ αυτό. Αφού έχεις κλείσει κάθε δίοδο. Είναι και το στυλ σου εσένα, αυτή η περσόνα που έχεις, που δεν επιτρέπει στον άλλον, αν δεν θέλεις εσύ, να σε προσεγγίσει.
«Ορια. Αυτό λέγεται όρια», λέει στο Πρώτο Θέμα και τον δημοσιογράφο Δημήτρη Δανίκα.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved