Αντελίνα Βαρθακούρη: Μαγικές εικόνες από το εξοχικό της σπίτι – Ξεκίνησε τις Πασχαλινές της διακοπές
Showbiz

Αντελίνα Βαρθακούρη: Μαγικές εικόνες από το εξοχικό της σπίτι – Ξεκίνησε τις Πασχαλινές της διακοπές

Στο αγαπημένο της μέρος που δεν είναι άλλο από τη γενέτειρά της στην Επίδαυρο βρίσκεται ήδη για τις Πασχαλινές της διακοπές η Αντελίνα Βαρθακούρη.

Η όμορφη παρουσιάστρια -που μας έχει λείψει πολύ τηλεοπτικά- παρέα με τις κόρες της αλλά και τον σύζυγό της, Χάρη Βαρθακούρη.

varthakoyri-(5).jpg

Η Αντελίνα είναι από τις γυναίκες που τηρούν τις παραδόσεις και το Πάσχα είναι από τις γιορτές που επιθυμεί να το περνά στο πλευρό των δικών της ανθρώπων.

«Το μέρος που λατρεύω. Ο δικός μου παράδεισος στη γη. Το σπίτι μου, οι δικοί μου άνθρωποι. Οι δικοί μου Αύγουστοι. Επίδαυρός μου! Καλό μήνα σε όλους, υγεία και αγάπη», είχε γράψει τον περασμένο Δεκαπενταύγουστο που πέρασε εκεί τη γιορτή της Παναγιάς.

varthakoyri-(1).webp

Αυτή τη φορά η Αντελίνα μοιράστηκε υπέροχες φωτογραφίες από το σημείο και οι εικόνες είναι μαγικές.

Δες τις φωτογραφίες

«Δεν ανεβάζω φωτογραφίες μου, όχι γιατί κρύβομαι αλλά γιατί δεν αισθάνομαι αυτή την ανάγκη. Έναν χρόνο περίπου που είμαι εκτός τηλεόρασης, ήθελα έτσι εφόσον ήρθαν οι καταστάσεις, να πάρω ουσιαστική απόσταση από οποιαδήποτε έκθεση και να εκμεταλλευτώ τον χρόνο για γνώση και για την οικογένειά μου», είχε γράψει η Αντελίνα πριν καιρό θέλοντας να απαντήσει σε όλους όσοι την αναζητούσαν στα social media.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved