Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Αυτό δεν πρόλαβα να πω στον Γιώργο»
Showbiz

Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Αυτό δεν πρόλαβα να πω στον Γιώργο»

Η χήρα του αδικοχαμένου δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, Στάθα Αλεξανδροπούλου μίλησε μετά από δύο χρόνια για τη δολοφονία του, αλλά και τι είναι αυτό που δεν πρόλαβε να του πει.

Οι δολοφόνοι του κυκλοφορούν ελεύθεροι. Σας φοβίζει;

Όχι, δεν φοβάμαι, είμαι σίγουρη πως οι άνθρωποι που εκτέλεσαν τον Γιώργο το έχουν μετανιώσει. Αυτοί που το ζήτησαν είχαν τους δικούς τους λόγους, κάτι το οποίο δεν υφίσταται πλέον, μιας και η πένα του Γιώργου έπεσε νεκρή.

karaivaz-2.webp

Θα κλείσει ένας κύκλος για εσάς αν συλληφθούν οι δολοφόνοι του;

Οι δολοφόνοι του Γιώργο πρέπει και θα συλληφθούν, θα πάρουν το δρόμο τους για τη φυλακή, θα αποδοθεί δικαιοσύνη. Ο κύκλος της τυπικής ζωής μου με τον Γιώργο έκλεισε τη μέρα της δολοφονίας του. Τίποτα δεν μπορεί να μου το αλλάξει αυτό. Ο Γιώργος μου λείπει και θα μου λείπει είτε οι δολοφόνοι είναι στη φυλακή είτε έξω. Αυτό είναι θέμα των Αρχών. Εμένα η ζωή μου τσάκισε τότε και δυστυχώς αυτό δεν μπορεί κανένας να το αλλάξει. Ο Γιώργος είναι μαζί μου μέσα από τον άυλο εαυτό του.

1675702291759-454588356-karaivaz-kentriki.jpg

Ποια είναι η πιο δύσκολη ώρα της ημέρας;

Το βράδυ είναι ανυπόφορο, η έλλειψή του γίνεται πολύ πιο έντονη.

Τι δεν προλάβατε να πείτε στον Γιώργο σας;

"Ήμασταν τυχεροί, εκφράζαμε τα συναισθήματά μας καθημερινά και είχαμε έναν τρυφερό κώδικα επικοινωνίας παρά τα πολλά χρόνια που ήμασταν μαζί. Με κάποιον διαφορετικό τρόπο δεν είχαμε αφήσει την καθημερινότητα να μας καταβάλει, έτσι δεν έχω απωθημένα. Το μόνο που δεν μπορούσα να φανταστώ ήταν το πόσο θα μου έλειπε. Η απουσία του μου στερεί το οξυγόνο μου. Αυτό δεν πρόλαβα να του πω." είπε η Στάθα Αλεξανδροπούλου στο περιοδικό ΟΚ.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved