Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ο πόλεμος μέσα μου τελείωσε με την ψυχοθεραπεία»
Showbiz

Ματθίλδη Μαγγίρα: «Ο πόλεμος μέσα μου τελείωσε με την ψυχοθεραπεία»

Η γνωστή ηθοποιός, παρουσιάστρια και performer Ματθίλδη Μαγγίρα ανοίγει τα χαρτιά της σε συνέντευξή της και μιλά για τη μάχη που έδωσε τα τελευταία χρόνια ενώ αποκαλύπτει τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.

Είναι ταλαντούχα, μεταμορφώνεται σε ό,τι βάλει το μυαλό της, χορεύει, τραγουδά και μπορεί πολύ εύκολα να παρασύρει το κοινό με κάθε της ερμηνεία. Ο λόγος για τη Ματθίλδη Μαγγίρα, την οποία θαυμάσαμε σε μια εκπληκτική ερμηνεία στο μουσικό αναλόγιο, στον ρόλο της Frida Kahlo στο «Θέατρο@Underground» του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών. Αργότερα η ίδια επέστρεψε με την ανατρεπτική κωμωδία «Κίνηση ματ», με τον Γιώργο Κοψιδά, η οποία ολοκληρώθηκε στο Θέατρο Αθηνών με επιτυχία.

Η Ματθίλδη Μαγγίρα έχει άποψη και την εκφράζει ελεύθερα. Λάτρης της αλήθειας και του καλού, του υγιούς και του δίκαιου, φροντίζει να γεμίζει την ψυχή της με χαρά, την οποία χαρίζει απλόχερα και στους άλλους. Όλα αυτά τα κατάφερε με δουλειά, αφού έβαλε απέναντι της τον εαυτό της, τον κατάλαβε και τον εξέλιξε. Όχι μόνη, αλλά με τη βοήθεια ανθρώπων που εμπιστεύτηκε.

MAGGIRA.jpg

«Σήμερα θεωρώ ότι η κοινωνία είναι νοσηρή. Όλοι έχουμε νοσήσει και για να διορθωθεί αυτό οφείλει ο καθένας να γίνει καλά μέσα του. Θα γίνει καλά όταν θα τα βρει με τον εαυτό του. Όταν θα λήξει τον πόλεμο που έχει μέσα του. Ολοι έχουμε έναν πόλεμο μέσα μας. Κι εγώ είχα έναν πόλεμο μέσα μου, τεράστιο, παγκόσμιος ήταν ο δικός μου. Δούλεψα, δηλαδή έκανα προσωπική δουλειά, εσωτερική δουλειά με τη σωματική ψυχοθεραπεία, η οποία δεν έχει να κάνει με την κλασική ψυχοθεραπεία που ξέρουμε. Όχι μόνη μου, πήγα σε ειδικό», παραδέχεται στο «S» και εξηγεί τον λόγο για τον οποίο δεν μπορούν οι άνθρωποι μόνοι τους να βρουν την αυτογνωσία, αλλά χρειάζονται καθοδηγητή: «Αφού έχει μπει ένα πρόγραμμα από τον τρόπο που μεγάλωσε ο καθένας, ένα πρόγραμμα συμπεριφορών, νοοτροπιών από τα σπίτια μας όπου μεγαλώσαμε και όπου υπήρχαν πάρα πολλά λάθη και τότε και σήμερα, βλέπουμε το αποτέλεσμα όλων αυτών των λαθών και τη συνάθροιση όλων αυτών, γι' αυτό τώρα νοσούμε κανονικότατα. Κι όταν λέω "νοσούμε", μιλάω για κατάθλιψη. Πόσος κόσμος δεν παίρνει αντικαταθλιπτικά, χαλαρωτικά, για να μπορέσει κάπως να αντεπεξέλθει στην όλη - κατάσταση, η οποία είναι για μένα παρά φύσιν; Αν ο άνθρωπος φύγει από τη φύση και ζει σε μια τεράστια τσιμεντούπολη, με τρελούς ρυθμούς, είναι παρά φύσιν αυτή η ζωή, δεν είναι φυσιολογική».

Mat8ildh-Maggira-1.jpg

Η ίδια είναι μια γυναίκα που απασχολεί τα media με κάθε της δραστηριότητα, όμως πολλές φορές γίνεται το επίκεντρο χωρίς να το θέλει. «Οι δημοσιογράφοι έχουν ξεπεράσει τα όρια πάρα πολλές φορές και πολλά ψέματα έχουν γράψει. Ιστορίες ολόκληρες βγάζανε, ενώ δεν με έπαιρνε κανένας να με ρωτήσει. Δεν θέλω να αναφερθώ σε αυτά που με ενοχλούνε. Όταν είναι κάτι σοβαρό, κινούμαι νομικά. Πρώτα θα πάρω τον δημοσιογράφο - θεωρώ ότι αυτό είναι το σωστό. Είχανε γράψει παλιά, όταν έκανα το "Σεσουάρ για δολοφόνους", ότι είχα φάει χαστούκι από τον Χατζηπαναγιώτη. Είχε γίνει μια μανούρα. Το χαστούκι δεν το είχα φάει εγώ, άλλη το έφαγε, αλλά εμένα γράψανε. Παίρνω το έντυπο, ζητάω τον αρχισυντάκτη και λέω: "Γράψατε κάτι, έγινε μια μανούρα, αλλά με εμένα δεν είχε καμία σχέση αυτό και θα ήθελα να το διορθώσετε, γιατί δίνει άλλη εικόνα για μένα". Λέει: "Ναι, το ξέρουμε, αλλά εσείς πουλάτε". Αυτή την απάντηση έλαβα, λέω αλήθεια και έμεινα άφωνη. "Τι θα πει πουλάω; Με βγάζεις εμένα για άτομο που τρώει χαστούκια;". Θέλω να σου πω ότι είναι πολλά μέσα σε αυτά τα 30 χρόνια που είμαι σε αυτόν τον χώρο», αποκαλύπτει.

Η Ματθίλδη είναι ένα πλάσμα πολυτάλαντο, που έχει ασχοληθεί πολύ με την τηλεόραση και μέσα από διαφορετικούς ρόλους. Είτε ως ηθοποιός είτε ως παρουσιάστρια είτε ως performer. Και πάντα ό,τι έκανε στεφόταν με επιτυχία. Θέλει να επιστρέφει στην τηλεόραση; «Ναι, αν θα έκανα μια εκπομπή έτσι όπως θα την ήθελα. Έχω τρεις εκπομπές ήδη στα χέρια μου. Η μία είναι για μαγκαζίνο, η άλλη αφορά βραδινό talk show, τύπου Έλεν ντε Τζένερις, γιατί δεν είναι τυχαίο ότι στην Αμερική παίρνουν κωμικούς για να κάνουν αυτή τη δουλειά. Και το τρίτο είναι οδοιπορικό. Πηγαίνει παντού, ασχολείται με τις γυναίκες, τις ντοπιολαλιές, τις φορεσιές, τις συνταγές και τα προβλήματα των γυναικών», εξηγεί, γιατί πιστεύει πως «όλες οι γυναίκες κάπου έχουμε κοινά θέματα να αντιμετωπίσουμε».

Πηγή: Secret

Διαβάστε επίσης:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved