Γιοβάννα: Η σπάνια εμφάνιση & το παράπονο για τη μητέρα της: «Ήθελε να σηκωθεί παραπάνω από μένα»
Showbiz

Γιοβάννα: Η σπάνια εμφάνιση & το παράπονο για τη μητέρα της: «Ήθελε να σηκωθεί παραπάνω από μένα»

Η Γιοβάννα, η θρυλική τραγουδίστρια των 70s βρέθηκε στο Στούντιο 4 και μίλησε για την καριέρα της αλλά και για το παράπονο που έχει ακόμα και σήμερα από τη μητέρα της. 

«Η μάνα μου ήταν άξια σε πολλά, αλλά ήθελε να ζήσει μέσα από εμένα. Δεν νομίζω ότι χαιρόταν με τη χαρά μου, αλλά με τη χαρά που έπαιρνε επειδή εγώ έκανα κάτι» είπε αρχικά η τραγουδίστρια και συνέχισε:

«Η μάνα μου με πήγε στο Ωδείο, με πήγε γαλλικά, αλλά το μυαλό μου δεν το έλεγξε ποτέ, ούτε με δίδαξε τίποτα».

201812071340580.7793_GIOVANA_30112018.JPG

«Ήθελε να σηκωθεί παραπάνω από μένα, πατώντας στο δικό μου ύψος, να γίνει εκείνη ψηλότερη» τόνισε η Γιοβάννα και συνέχισε λέγοντας:

«Έχω μόνο ένα παράπονο, μία πίκρα. Ο μόνος άνθρωπος που τάχθηκε από τη φύση, τον Θεό να έρθει κοντά με το παιδί που έφερε στον κόσμο είναι η μάνα. Τους ενώνει μία αόρατη κλωστή, η οποία δεν αλλάζει με τίποτα. Αυτή η κλωστή δεν υπήρχε σε μας. Υπάρχουν γυναίκες που απλώς γεννάνε και δεν είναι μάνες. Υπάρχουν μάνες που δεν έχουν γεννήσει και θα γίνουν μάνες στο παιδί που θα υιοθετήσουν... Οφείλω να αναγνωρίσω ότι η μητέρα μου δύο χρόνια πριν πεθάνει – πέθανε 93 χρονών – με πήρε τηλέφωνο κλαίγοντας με λυγμούς και μου είπε “με συγχωρείς” για όσα σου έχω κάνει. Ούτε τότε άνοιξα το στόμα μου για να της πω κάτι, σιώπησα, όπως σιωπούσα σε καθετί που έκανε».

Η Γιοβάννα κατέληξε: «Μου είχε πει δεν έμοιασες σε εμένα που είμαι όμορφη έμοιασες στον πατέρα σου που είναι άσχημος. Ήμουν 12 χρονών, ακόμα το σέρνω μαζί μου, μου στέρησε την αυτοπεποίθησή μου».

Δείτε τα βίντεο με όσα είπε:

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved