Συγκινεί η Γκερέκου στην ανάρτησή της για τη Χέλμη: «Καλό κ Ευλογημένο ταξίδι να έχεις...»
Showbiz

Συγκινεί η Γκερέκου στην ανάρτησή της για τη Χέλμη: «Καλό κ Ευλογημένο ταξίδι να έχεις...»

Η θλίψη στον καλλιτεχνικό χώρο για την απώλεια της Κατερίνα Χέλμη είναι μεγάλη και η Άντζελα Γκερέκου θέλησε να τη μοιραστεί με τους followers της. 

Η δυσάρεστη είδηση του θανάτου της σπουδαίας ηθοποιού βρήκε την Άντζελα Γκερέκου στο αγαπημένο της νησί καθώς η Κατερίνα Χέλμη άφησε την τελευταία της πνοή ανήμερα του Μεγάλου Σαββάτου, μόλις λίγες ώρες πριν την Ανάσταση Κυρίου.

Η Άντζελα Γκερέκου μετά από καιρό βρισκόταν και πάλι στα πάτρια εδάφη, την Κέρκυρα που τόσο πολύ αγαπά και περνούσε όμορφες στιγμές με τα αγαπημένα της πρόσωπα. Όμως, η είδηση του θανάτου της Κατερίνας Χέλμη δεν θα μπορούσε παρά να την ταράξει, να τη βυθίσει στη θλίψη αφού ήταν πολύ δεμένες κατά το παρελθόν οι δυο τους.

Έτσι, ανέβασε μία κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα συγκινητικά λόγια:

«Αγαπημένη μου Κατερίνα!!! Σε ευχαριστώ για τις πολύτιμες στιγμές που μοιράστηκα μαζί σου.. Σε θυμάμαι πάντα γεμάτη Αγάπη κ Φως μέχρι κ πριν λίγο καιρό που βρεθήκαμε!!! Καλό κ Ευλογημένο ταξίδι να έχεις...» έγραψε συγκεκριμένα η Άντζελα Γκερέκου η οποία θα θυμάται την Κατερίνα Χέλμη με αγάπη και μέσα στο χαμόγελο όπως συνήθιζε να είναι η ηθοποιός η οποία έφυγε από τη ζωή στα 83 της χρόνια.

Δείτε παρακάτω την ανάρτησή της:

gkerekou-xelmi.jpg

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved