Αθηνά Οικονομάκου: Η αποστομωτική της απάντηση σε επικριτικό σχόλιο follower: «Σε εμένα μιλάτε;»
Showbiz

Αθηνά Οικονομάκου: Η αποστομωτική της απάντηση σε επικριτικό σχόλιο follower: «Σε εμένα μιλάτε;»

Συνήθως η Αθηνά Οικονομάκου δεν δημοσιεύει τυχόν επικριτικά σχόλια που λαμβάνει στα social media, αυτή τη φορά δείχνει να έχει ενοχληθεί και όχι άδικα.

Πρόσφατα η ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία της, στην οποία πόζαρε με crop top δείχνοντάς μας τους τέλειους κοιλιακούς της μετά την προπόνησή της. Και μπορεί τα κολακευτικά σχόλια να ήταν πολλά, υπήρξαν όμως και κάποια που δεν ήταν και τόσο κομψά.

oikonomakou-(4).jpg

Όχι, φυσικά για τη σιλουέτα της αλλά κάποια follower ενοχλήθηκε για την ώρα που η Αθηνά Οικονομάκου πηγαίνει στη δουλειά της.

«Σκοτώνεται, πάει 12 η ώρα γραφείο», της έγραψε με την ίδια να δίνει την απάντησή της, την οποία κα δημοσίευσε κάνοντας το σχόλιο της. «Σε ποιον απευθύνεστε; Σε μένα στείλατε το μήνυμα; Γιατί απευθύνεστε σε τρίτο πρόσωπο; Έλα Παναγιά μου», ήταν η απάντηση που έστειλε. «Υπάρχουν βέβαια και αυτές οι ευτυχώς, ελάχιστες εξαιρέσεις που με κάνουν να λυπάμαι», ήταν το σχόλιο της Αθηνάς Οικονομάκου.

Δες τις φωτό στη gallery

«Τα πρώτα χρόνια με κράτησε μακριά από το θέατρο μια ψυχολογική πίεση, ένα άγχος που είχα, σκηνικό, σκηνικό φόβο, stage fright. Κι επειδή ζορίστηκα πολύ και δυσκολεύτηκα, αποφάσισα ότι δεν θέλω να υποφέρω άλλο. Σκέψου ότι ήμουν σε παραστάσεις που περνούσα υπέροχα».

«Όλο αυτό ήταν ανυπόφορο, γιατί από τη μία ήμουν πανευτυχής με όλο αυτό που ζούσα, την παρέα που είχα, με την παράσταση, το ρόλο, την αποδοχή του κόσμου… Και από την άλλη, μέσα μου ένιωθα χαμένη στο διάστημα», συνεχίζει η Αθηνά Οικονομάκου.

oikonomakou-(6).jpg

«Ήταν μια αγωνία τεράστια που ήρθε και με έπνιξε και αποφάσισα ότι μέχρι να το λύσω, κάνοντας ψυχοθεραπεία, θα αποφύγω να κάνω θέατρο. Δεχόμουν προτάσεις για το θέατρο και με έλουζε κρύος ιδρώτας», αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της η ηθοποιός.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved