Ιωάννα Τούνη: «Λένε πως είμαι τυχερή στη ζωή μου και όλα μου έχουν έρθει εύκολα» - Η απάντησή της
Showbiz

Ιωάννα Τούνη: «Λένε πως είμαι τυχερή στη ζωή μου και όλα μου έχουν έρθει εύκολα» - Η απάντησή της

Για μια ακόμη φορά η Ιωάννα Τούνη έγινε αποδέκτης αρνητικής κριτικής και φυσικά απάντησε με τον τρόπο της.

Η Ιωάννα Τούνη στα 30 της χρόνια έχει ήδη δημιουργήσει μια υπέροχη οικογένεια και έχει την δική της επιχείρηση κι αυτό φαίνεται πως ενοχλεί τους γνωστούς άγνωστους που λατρεύουν να κάνουν αρνητική κριτική πίσω από μια οθόνη.

touni-(6).jpg

Η Ιωάννα Τούνη για μια ακόμη φορά λοιπόν απάντησε μέσα από ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Tik Tok. «Όταν τους ακούω να λένε πως είμαι απλά τυχερή στη ζωή μου και όλα μου έχουν έρθει εύκολα…», γράφει και η απάντησή της είναι: «Μμμμ μπα φίλε».

Δες το βίντεο

«Έχω επανέλθει στα κιλά που ήμουν πριν γεννήσω. Όνειρο και στόχος μου είναι να είμαι πολύ καλή μαμά για το μωρό μου, να κάνω ένα πολύ δυναμικό αγόρι που θα είμαι πολύ περήφανη είμαι σίγουρη ότι θα τα καταφέρουμε με τον Δημήτρη. Θέλω να είμαι καλή μαμά για το μωρό μου, θα τα καταφέρουμε με τον Δημήτρη», είπε πρόσφατα στο πλατό στης Σίσσυςς Χρηστίδου.

touni-(4).jpg

«Ξεκινήσαμε με το πού αφήνω το παιδί. Το παιδί το έχω μαζί μου όλη μέρα! Και γυμναστήριο που πήγα, το έχω μαζί μου δίπλα με το καρότσι, το μάρσιπο με τα πάντα, με πάνες με μωρομάντηλα. Δεν έχω κάποια γυναίκα να με βοηθάει. Δυστυχώς δεν έχω ούτε τη μανούλα μου να με βοηθάει. Οπότε παίρνω το μωρό παντού. Τι θα κάνω; Να κάτσω σπίτι να κλαίω τη μοίρα μου; Θα το βγάζω το μωρό που να χτυπιέστε. Δεν με νοιάζει καθόλου τι λέτε», είχε απαντήσει η ίδια όταν είχε δεχτεί σχόλια σχετικά με το γεγονός ότι παίρνει πάντα μαζί της το παιδί

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved