Οικονομόπουλος: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του! Το εναλλακτικό look και η ομοιότητα που δεν έχουν
Showbiz

Οικονομόπουλος: Αυτός είναι ο κούκλος αδερφός του! Το εναλλακτικό look και η ομοιότητα που δεν έχουν

Μπορεί ο Νίκος Οικονομόπουλος να μοιράζεται μέσω social μόνο στιγμές από την επαγγελματική του ζωή, όμως ο αδερφός του έκανε την έκπληξη!

Ο δημοφιλής τραγουδιστής δεν μιλά συχνά για την οικογένειά του, όταν όμως το κάνει διαπιστώνει κανείς πως με τον αδερφό του, Γιάννη τον δένει μια πολύ ζεστή και τρυφερή σχέση.

Οι δυο τους δεν μοιάζουν ιδιαίτερα όμως η σχέση που έχουν είναι ζηλευτή και μοναδική!

oikonomopoulos-(1).jpg

Ο ετεροθαλής αδερφός του Νίκου Οικονομόπουλου δεν ζει στην Αθήνα.

Μένει στην Κρήτη και εργάζεται και εκείνος στην νύχτα, σε γνωστό μαγαζί του νησιού σαν μέτρ και μάλιστα έχει αναρτήσει και φωτογραφία με τον ίδιο και το Νίκο Οικονομόπουλο να ποζάρουν χαμογελαστοί.

«Η οικογένεια είναι σαν τη μουσική. Μερικές νότες είναι υψηλές και μερικές χαμηλές, αλλά είναι πάντα ένα όμορφο τραγούδι», γράφει στην λεζάντα.

«Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε φοβερές ανασφάλειες, οι οποίες πηγάζουν από τη δουλειά μας. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν, μας αγαπάνε πραγματικά. Δεν γνωρίζουμε έστω αν μας συμπαθούν. Έχω βγει με θαυμάστρια. Υπάρχουν και θαυμάστριες με δυνατές και έντονες προσωπικότητες. Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Θέλω να δώσω αυτά τα οποία εγώ δεν εισέπραξα ως παιδί», έχει πει μιλώντας και για τον χωρισμό των γονιών του.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved