Δέσποινα Βανδή: Σπάνια έξοδος με τον γιο της! Η φωτό με τον 16χρονο Γιώργο Νικολαΐδη
Showbiz

Δέσποινα Βανδή: Σπάνια έξοδος με τον γιο της! Η φωτό με τον 16χρονο Γιώργο Νικολαΐδη

Βραδινή έξοδο με τον γιο της πραγματοποίησε η Δέσποινα Βανδή.

Ο 16χρονος Γιώργος Νικολαΐδης σπάνια θα φωτογραφηθεί με τη διάσημη μητέρα του σε αντίθεση με την 19χρονη Μελίνα, η οποία το τελευταίο διάστημα –και όσο βρίσκεται στην Ελλάδα- καθώς σπουδάζει στο εξωτερικό είναι αυτοκόλλητη με τη μητέρα της στις εξόδους τους.

vandi-gios-(1).webp

Αυτή τη φορά όμως μας έκανε όμως την έκπληξη η Δέσποινα Βανδή και μοιράστηκε με τους followers της μια φωτογραφία στην οποία ο Γιώργος ποζάρει με τη μητέρα του και την παρέα τους.

Δες τη φωτό στη gallery

Ο νεαρός γιος της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή Ντέμη Νικολαΐδη, λατρεύει να μπαίνει στην κουζίνα και να φτιάχνει τα πιο νόστιμα πιάτα για τον ίδιο και τα αγαπημένα του πρόσωπα! Είναι ένας μικρός σεφ και δεν έχει ξετρελάνει μόνο την τραγουδίστρια αλλά και όλους εμάς που βλέπουμε τα πιάτα του! Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο 16χρονος Γιώργος Νικολαΐδης έχει Instagram account και δεν πάει ο νους σου τι φωτογραφίες έχει ποστάρει!

vandi-gios-(3).webp


Οι φωτογραφίες που ο Γιώργος ποστάρει ανά διαστήματα δεν έχουν να κάνουν με στιγμές της καθημερινότητάς του αλλά μόνο με τα πιάτα που ο ίδιος ετοιμάζει. Φαίνεται πως η αγάπη του για τη μαγειρική είναι τεράστια αφού καθημερινά μπαίνει στην κουζίνα και πειραματίζεται με ωραίες ιδέες, φρέσκα υλικά και έμπνευση

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved