Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Στο εξωτερικό δεν ξέρουν με τι μισθούς πείνας δουλεύουμε στην Ελλάδα»
Showbiz

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Στο εξωτερικό δεν ξέρουν με τι μισθούς πείνας δουλεύουμε στην Ελλάδα»

Ο ταλαντούχος ηθοποιός Αλέξανδρος Λογοθέτης ετοιμάζεται και για τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου της σειράς μυστηρίου «Magpie murder», που προβάλλεται από το BBC και στην Ελλάδα από τη Nova, για τα οποία μάλλον δεν θα χρειαστεί να ταξιδέψει στην Ιρλανδία, όπως έγινε για τον πρώτο κύκλο, καθώς π ιστορία του Έλληνα Ανδρέα Πατάκη, που υποδύεται, ξεκινάει από την Κρήτη.

To «Moonflower murders» είναι το δεύτερο βιβλίο του Βρετανού συγγραφέα Άντονι Χόροβιτς πάνω στο οποίο βασίζεται η δεύτερη σεζόν. Η συμμετοχή του τον έκανε ιδιαίτερα υπερήφανο, αφού κατάφερε να πραγματοποιήσει ένα από τα πιο μεγάλα όνειρά του, ξεδιπλώνοντας το ταλέντο του πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας.

«Μιλάμε τώρα για άλλα μεγέθη παραγωγής άλλες συνθήκες. Όλα ήταν πολύ διαφορετικά. Βέβαια, μια τέτοια παραγωγή θα μπορούσε να είναι και στην Ελλάδα, αλλά δεν έχουμε τα κότσια να διεκδικούμε πράγματα στη δουλειά μας εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Αυτό το περίμενα 22 χρόνια. Από τότε που σπούδαζα στην Αγγλία», λέει στη Realnews ο Αλέξανδρος Λογοθέτης και τονίζει ότι ήταν τεράστια εμπειρία να συνεργάζεται με ηθοποιούς που έχουν πρωταγωνιστήσει σε μεγάλες επιτυχίες

«Πέρασαν 22 χρόνια για να μπορέσω να έχω μια ευκαιρία, ώστε να αποδείξω κάποια πράγματα και έξω και να μπορέσω να δουλέψω με ανθρώπους όπως ο σκηνοθέτης Πίτερ Κατάνεο («Άνδρες έτοιμοι για όλα»), η Λέσλι Μάνβιλ, μια από τις μεγαλύτερες ηθοποιούς στην Αγγλία, ο Κόν λεθ Χιλ από το "Game of thrones"».

logothetis2.jpg

Από τη συνεργασία αυτή υπάρχουν πράγματα που δε θα ξεχάσει ποτέ:

«Όταν με ρώτησε ο Κόνλεθ Χιλ αν είμαι επιτυχημένος και τον ρώτησα κι εγώ τι εννοεί, τότε μου απάντησε: "Δουλεύεις Πόσα χρόνια δουλεύεις". Του είπα ότι δουλεύω 33 χρόνια και επέμεινε να με ρωτάει: "Δουλεύεις ακόμη; Έχεις δουλειά κάθε χρόνο;". Και όταν του απάντησα "ναι", τότε μου είπε ότι "είσαι επιτυχημένος". Οι άνθρωποι στο εξωτερικό δεν ξέρουν με τι μισθούς πείνας και σε τι συνθήκες δουλεύουμε στην Ελλάδα και με τι εκμετάλλευση. Εντάξει, ας πούμε ότι είμαι επιτυχημένος μέχρι ένα σημείο».

Η εμπειρία που βίωσε στη διεθνούς φήμης σειρά ήταν μοναδική: «Για να είμαι ειλικρινής αν ήθελα να κάνω κάτι στη ζωή μου, αυτό θα ήθελα να κάνω. Τα αγγλικά μου είναι πολύ καλά, είμαι και σπουδασμένος στην Αγγλία, μιλάω από πολύ μικρός αγγλικά, η δουλειά μου μιλάει για εμένα».

Τα γυρίσματα του πρώτου κύκλου έγιναν στην Ιρλανδία, κατά τη διάρκεια του lockdown, και ο ίδιος μάς μεταφέρει την εμπειρία: «Ήταν δύσκολο, με την έννοια ότι δεν ήμουν κοντά στο παιδί, αλλά ήταν η περίοδος της καραντίνας, που ήταν κλειστά τα σχολεία. Ήταν μια καλή ευκαιρία, ήταν οι συγκυρίες τέλειες. Έμεινα τρεις μήνες γιατί, λόγω COVID, δεν με άφηναν να φύγω».

Παρόλο που ο ίδιος προέρχεται από καλλιτεχνική οικογένεια (πατέρας του είναι ο αγαπημένος ηθοποιός Ηλίας Λογοθέτης), όπως όλα δείχνουν, δεν θα πάει σόι το... βασίλειο: «Για την ώρα, ο γιος μου δεν θέλει ούτε να ακούει καν πως υπάρχει η πιθανότητα ότι μπορεί να γίνει ηθοποιός. Τον αφήνουμε ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει», λέει στη Reallife για τον 11 χρονο Μάρκο, που έχει αποκτήσει με τη σύζυγό του, επίσης ηθοποιό, Ευσταθία Τσαπαρέλη.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved