Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Δεν είμαι στις προτεραιότητες των σκηνοθετών»
Showbiz

Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Δεν είμαι στις προτεραιότητες των σκηνοθετών»

Μετά την τεράστια τηλεοπτική επιτυχία «Γυναίκες» της Μιρέλλας Παπαοικονόμου, με την οποία ο Αλέξανδρος Λογοθέτης είχε κάνει τα πρώτα του βήματα στον χώρο, ο ίδιος απομακρύνθηκε εκούσια από τη μικρή οθόνη.

Σε συνέντευξή του σε γνωστή εφημερίδα μιλά γι΄αυτό:

«Δεν ήθελα να κάνω τηλεόραση. Μετά τον Στρατό, το 1994, όταν επέστρεψα και είδα λίγο πώς λειτουργούσε το πράγμα, είπα ότι δεν ήθελα την τηλεόραση. Δεν με ενδιέφερε και δεν κυνήγησα τη δημοσιότητα από αυτό το μέσο. Γι' αυτό και έφυγα στα 28 μου, στο pick της καριέρας μου. Τα παράτησα όλα και πήγα στην Αγγλία για να ξανασπουδάσω θέατρο, υποκριτική. Έκανα ένα bachelor στην Art Education, κάθισα για δύο χρόνια στο Λονδίνο, επέστρεψα το 2000 και από τότε δουλεύω συνέχεια».

logothetis3.jpg

Ο ηθοποιός προτιμά να πατά γερά στα πόδια του και πορεύεται χωρίς να ονειροβατεί.

«Γνωρίζω ότι δεν είμαι στις προτεραιότητες των παραγωγών και των σκηνοθετών ως μια βασική επιλογή, αλλά είμαι πάντα μια επιλογή κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμένα και είμαι καλά με αυτό. Εντάξει, δεν θέλω να πεθάνω στο σανίδι, θέλω να κάνω κι άλλα πράγματα. Θέλω να δω τον γιο μου να μεγαλώνει, θέλω να ταξιδέψω, γιατί ταξίδευα πολύ, όταν ήμουν πιο νέος».

Παράλληλα, τους επόμενους μήνες θα κυκλοφορήσουν δύο ταινίες στις οποίες συμμετέχει. Πρόκειται για την ταινία του Θανάση Τότσικα «Νεκρή περίοδος» και για την τελευταία ταινία του Περικλή Χούρσογλου «Η εξέλιξη».

Πηγή: reallife

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved