Γιώργος Κουβαράς: «Έχω διαχειριστεί μια μεγάλη προσωπική δυσκολία»
Showbiz

Γιώργος Κουβαράς: «Έχω διαχειριστεί μια μεγάλη προσωπική δυσκολία»

Ο Γιώργος Κουβαράς που κρατά το τιμόνι της ενημέρωσης της δημόσιας τηλεόρασης, παρουσιάζοντας καθημερινά το δελτίο ειδήσεων μιλά για όλα.

Λίγο μετά το debate των πολιτικών αρχηγών, ο γνωστός δημοσιογράφος «αποκαλύπτεται» σε γνωστό περιοδικό.

  • Υπηρετείτε την ενημέρωση εδώ και πολλά χρόνια, παρόλα αυτά, είστε Θα μπορούσατε να φανταστείτε τον εαυτό σας σε κάτι εντελώς διαφορετικό στην τηλεόραση; Για παράδειγμα, στο τιμόνι μιας ψυχαγωγικής εκπομπής με γνώμονα το τραγούδι ή -γιατί όχι;- στην παρουσίαση της Eurovision; Σε ένα πρόγραμμα, δηλαδή, κόντρα σε ό,τι έχετε κάνει μέχρι σήμερα.

Δεν έχω κανένα πρόβλημα να κάνω κόντρα πράγματα, αλλά αυτό το «κόντρα» θα έχει νόημα μόνο αν αρέσει και σε αυτούς που θα το δουν!

  • Έγινε μια πρώτη προσέγγιση με το εορταστικό πρόγραμμα της ΕΡΤ το Πάσχα...

Αυτό ήταν κάτι έκτακτο και πάντα, όπου με καλούν να τραγουδήσω, τρέχω! (γέλια) Επομένως, δεν το βλέπω σαν μια δεύτερη ευκαιρία, αλλά σαν κάτι με το οποίο περνώ καλά και το απολαμβάνω ιδιαίτερα. Τώρα, σε ό,τι αφορά την Eurovision, μου αρέσει πολύ, την παρακολουθώ με μανία μερικές φορές, αλλά δεν νομίζω ότι είμαι στη φάση της ζωής μου, ακόμα και ηλικιακά, που θα μπορούσα να συνδεθώ με ένα τέτοιο πρότζεκτ, το οποίο απευθύνεται σε νεότερους ανθρώπους και έχει ποπ στοιχεία που μάλλον δεν ταιριάζουν πολύ με εμένα.

Από εκεί και πέρα, εκπομπές με πολιτιστικό ή μουσικό περιεχόμενο, ακόμα και τώρα που είμαι στην ενημέρωση, προσπαθώ να κάνω. Και φέτος, που ήταν Μαρία Φαραντούρη την οποία θυμάμαι με πολλή χαρά. Θα ήταν ωραίο να υπήρχε και ζωντανή ορχήστρα, αλλά αυτά είναι θέματα παραγωγής.

kouvarass.jpeg
  • Μιλήσατε πριν για ευκαιρία. Στη διαδρομή σας ποια ήταν η μεγαλύτερη ευκαιρία που σας δόθηκε;

Αυτό που κρατώ είναι ότι, τελικά, είχα μια διαρκή ευκαιρία... Και θα εξηγήσω το γιατί. Δεν δούλεψα σε πολύ μεγάλα μέσα ενημέρωσης -εννοώ στα πολύ μεγάλα κανάλια-, παρά μόνο για μικρό χρονικό διάστημα. Έκανα την καριέρα που έχω κάνει κρατώντας πάντα το στοιχείο του εαυτού μου, και αυτό που μου έδινε τη δυνατότητα να το κάνω ήταν το γεγονός ότι δεν είχα εξαρτήσεις. Δεν είχα ιδιαίτερα μεγάλες μιντιακές εξαρτήσεις. Τα μέσα ενημέρωσης που δούλεψα μου έδιναν ελευθερία έκφρασης και αυτό νομίζω ότι ήταν το κυρίαρχο στοιχείο.

  • Ποια ήταν η μεγαλύτερη δυσκολία που κληθήκατε να διαχειριστείτε μέχρι σήμερα σε προσωπικό επίπεδο και τι σας έμαθε;

Έχω διαχειριστεί μια μεγάλη προσωπική δυσκολία, αλλά ακριβώς επειδή είναι προσωπική, δεν θα ήθελα να τη μοιραστώ. Αυτό που μου έμαθε όμως είναι να εκτιμώ και την τελευταία στιγμή της ζωής και να προσπαθώ να μην παίρνω τα πράγματα και πολύ σοβαρά όταν δεν είναι σοβαρά, είπε ο Γιώργος Κουβαράς στο 7 Μέρες TV.

DPG NETWORK

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved